Anasayfa Haber Amazon Bilgisayar Bileşenleri Kategorisinde %60’a Varan İndirim

Amazon Bilgisayar Bileşenleri Kategorisinde %60’a Varan İndirim

Amazon Türkiye, 14-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Gülümseten Cuma Fırsatlarıyla birçok kategoriden üründe büyük indirimler sunuyor. Bu kategorilerden biri de bilgisayar bileşenleri.

Amazon.com.tr, 14-29 Kasım tarihleri arasında Amazon Türkiye tarafından satılan seçili ürünlerde %60’a varan indirimlerle kullanıcıların yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Bu indirimlerden okurlarımızın ilgisi çekebilecek kategorilerin arasında bilgisayar bileşenleri de var.

Amazon.com.tr Gülümseten Cuma Fırsatları İçin Tıklayın

Oyun tutkunları ve iş amaçlı bilgisayar toplamak isteyen kişiler için Amazon’da büyük fırsatlar var. Gülümseten Cuma Fırsatları altında bilgisayar bileşenleri %60’a varan indirimlerle kullanıcılara sunuluyor.

İster oyuncu olun ister ev kullanıcısı, herkese hitap edecek bileşenler Amazon güvencesiyle ve Prime ayrıcalığıyla erişilebilir durumda.

MSI bilgisayar bileşenleri

msi bilgisayar bileşenleri indirim

MSI’a özel indirimlerde hem AMD hem de Intel sistemler için anakartlar bulunuyor. Ayrıca toplanacak sistemlerin buluşacağı nihai nokta olan kasalarda da indirimler mevcut.

Diğer indirimler

MSI markalı ürünler dışında birçok markanın ürününde de %60’a varan indirimler devam ediyor. Bunlardan bazıları ise şu şekilde;

asus amd anakart indirim

Diğer indirimler için Gülümseten Cuma Fırsatları kampanya sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.