Anasayfa Haber macOS İçin Amazon Prime Video Uygulaması Yayınlandı

macOS İçin Amazon Prime Video Uygulaması Yayınlandı

Amazon Prime Video macos uygulaması

Amazon Prime Video uygulaması artık yerel olarak macOS’ta mevcut duruma geldi.

Amazon, Prime Video için sürekli mesai harcıyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde iOS kullanıcıları için 30 saniyelik klip alma ve paylaşma özeliğini duyurmuştu. Amazon şimdi de macOS cihazlar için yerel bir Prime Video uygulaması yayınladı.

Söz konusu macOS uygulaması, Resim İçinde Resim (PiP), AirPlay ve abonelikler için uygulama içi satın alma desteğiyle geldi. Kullanıcılar, Amazon hesaplarına eklediği kredi kartları ile doğrudan Amazon’un ödeme sistemi üzerinden abonelik işlemlerini yapabilecek. Ayrıca alternatif olarak Apple ödeme sistemi de aktif.

prime video appstore

Uyumluluk konusunda da başarılı olan Prime Video uygulaması, Apple’ın Catalyst altyapısıyla oluşturulduğundan hem Intel hem de M1 tabanlı Mac’lerle sorunsuz çalışıyor. İşletim sisteminde uyumluluğun donanım desteği kadar olmadığını, macOS 11.4 Big Sur ve sonraki sürümlerde çalışabildiğini belirtelim.

Amazon Prime Video, Amazon Prime servisine abone olan her müşteri için kullanılabilir durumda. Eğer siz de Amazon Prime üyesiyseniz, herhangi bir ek ücret ödemeden servisten faydalanabilirsiniz.

Amazon Prime Üyesi Olmak İçin Tıklayın

Son olarak uygulamayı AppStore üzerinden indirebileceğinizi belirtelim.