Anasayfa Haber Bülten SteelSeries, Aerox 3 ve Aerox 3 Wireless’ın 2022 Versiyonlarını Tanıttı

SteelSeries, Aerox 3 ve Aerox 3 Wireless’ın 2022 Versiyonlarını Tanıttı

SteelSeries, Aerox 3 ve Aerox 3 Wireless’ın 2022 Versiyonlarını Tanıttı

Yeni beyaz Snow renk seçeneği ve yüzde 100 saf, işlenmemiş PTFE kayma patenleri ile SteelSeries’in sevilen serisi Aerox 3’ün 2022 versiyonları duyuruldu.

SteelSeries, bugün yeni Snow renk seçeneğinin de dahil olduğu, Aerox 3 Wireless ve Aerox 3 oyun farelerinin yeni sürümlerini tanıttı. Milisaniyeler sayıldığında hız önemlidir. Ultra hafif performans için tasarlanan ve en hızlı kaydırmalar için optimize edilen Aerox farelerinin 2022 versiyonlarında yüzde 100 işlenmemiş PTFE kayma patenleri bulunuyor.

SteelSeries Aerox 3 Wireless – 2022

SteelSeries Aerox 3 Wireless - 2022

2.4 GHz WiFi bağlantısı veya Bluetooth modlarında 200 saatlik kesintisiz kablosuz oyun deneyimi ve yalnızca 68 gr. ağırlığı ile Aerox 3 Wireless fare, oyunculara başarılı bir kablosuz performans sunmak için tasarlanmış. Yeni nesil Golden Micro IP54 Anahtarları başarılı tıklamalar sağlar ve Quantum 2.0 Dual Wireless kararlı ve güvenilir bir sinyal sunar. TrueMove Air optic sensor, iyi bir piksel takibi sağlarken, pürüzsüz yüzde 100 işlenmemiş PTFE kayma patenleri oyunculara gelişmiş control ve hız sağlar. IP54 dereceli güvenlik sağlayan suya dayanıklı AquaBarrier™, 3 bölgeli RGB aydınlatma, hızlı şarj ve kişiselleştirme için bir USB-C kablosu gibi ek özellikler, dizginsiz hız için özel olarak tasarlanmış ödüllü bir fare olan Aerox 3 Wireless’ın paketini tamamlıyor.

SteelSeries Aerox 3 – 2022

SteelSeries Aerox 3 - 2022

Ultra hafif 59 gr. ağırlığındaki Aerox 3, hız ve zahmetsiz oyun için özel olarak tasarlanmıştır. Pürüzsüz yüzde 100 işlenmemiş PTFE kayma patenleri gelişmiş kontrol ve hız sunarken, USB-C yumuşak örgü kablo daha az sürtünme sağlıyor. Kaputun altında, Aerox 3, bir TrueMove Core optik oyun sensörü olan 80M tıklama (diğer oyun farelerinde bulunan 3 kat daha fazla dayanıklılık) için derecelendirilmiş yeni nesil Golden Micro IP54 anahtarları kullanıyor ve 3 bölgeli RGB aydınlatma ile geliyor. Aerox silueti, IP54 derecesini alan ilk oyun faresi olan IP54 suya dayanıklı AquaBarrier™ ile donatılmıştır ve dökülmelere ve kazalara karşı içinizin rahat etmesini sağlar.