Anasayfa Haber Twitter, Kaybolan Tweet Sorununu Çözdü

Twitter, Kaybolan Tweet Sorununu Çözdü

Kaybolan Tweet

Twitter, otomatik yenilenen zaman çizelgesini durdurarak kaybolan tweet sorununa çözüm getirdi.

Twitter, bazı tweet’leri okurken kaybolmasına neden olan ana sayfa akışının otomatik olarak yenilenme sorununu engelleyen güncelleme yayınladı. Platform ilk olarak Eylül ayında kaybolan tweet sorununu çözecek güncelleme üzerinde çalıştığını duyurdu ve tweet’ler okunma sırasında gözden kaybolduğunda “bunun sinir bozucu bir deneyim olduğunu biliyoruz” dedi. Şimdi sonunda beklenen güncelleme yayınlandı. Kullanıcılar artık kendi zaman çizelgelerinin en üstünde, akışlarındaki mevcut tweet’lerin üzerinde görünecek bir tweet sayaç çubuğuna tıklayarak yeni tweet’ler yükleyebilecekler.

Twitter’ın web sürümü bundan böyle iOS ve Android uygulamalarının zaten yaptığı gibi davranacak. Yani kullanıcıların zaman çizelgeleri otomatik olarak yenilenmeyecek. Bunun yerine kullanıcı akışını elle yenilediğinde tweet’ler yüklenecek. Bu anlamda platformun kullanıcı geri bildirimlerine önem verdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Twitter’ın son birkaç aydır düzenli olarak yeni özellikler eklemesi de dikkatlerden kaçmıyor. Şirket, neredeyse tam bir yıl önce başlattığı sesli sohbet odası Spaces‘a ek olarak, Twitter Blue premium hizmetini bu ayın başlarında ABD’deki kullanıcılara sundu.