Anasayfa Haber OPPO Reno 7 Tasarımı Ortaya Çıktı

OPPO Reno 7 Tasarımı Ortaya Çıktı

OPPO Reno7

OPPO Reno 7 akıllı telefonun tasarımı, lansman öncesinde sızdırıldı.

OPPO’nun yaklaşmakta olan Reno 7 serisi ile ilgili bilgiler, son birkaç haftadır sürekli ortaya çıkarılıyor. Resmi lansmandan önce, Reno 7 serisinin tasarımı ve özellikleri ortaya çıkmış durumda. Sızdırılan görüntüler, yeni telefonlara en iyi şekilde bakmamızı sağlıyor.

Reno 7’nin sızdırılmış görüntüleri, Evan Blass aracılığıyla bizlere ulaşıyor. Blass’ın sızdırdığı görüntüler, akıllı telefona şimdiye kadarki en iyi görünümü sağlıyor. Reno 7, Android OEM’leri arasında hızla büyüyen bir trend haline geren iPhone 13 tarzı kutu tasarımını benimsemiş. Aşağıda yer alan görsellerde de görebildiğimiz üzere, telefon düz bir ekrana, düz bir arka panele ve düz kenarlara sahip. Reno 7’nin genel tasarımı, bu haliyle yakın zamanda sızdırılan OnePlus Nord N20’ye de oldukça benziyor.

Telefonun sağ alt köşesinde OPPO logosu bulunuyor. Arka bölümde ise üçlü bir kamera kurulumu yer almakta. Güç düğmesi telefonun sağ bölümünde konumlandırılmış. Ses düğmeleri ise sol çerçeve üzerinde kendilerine yer buluyor. Akıllı telefonun alt kısmında, SIM kart yuvası ve her iki yanında hoparlör ızgarası bulunan USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor.

Ishaan Agarwal tarafından yapılan ayrı bir sızıntıda ise Reno 7 Pro’nun görüntülerine erişebiliyoruz. Agarwal ayrıca akıllı telefonun temel özellikleri ile ilgili bilgileri de bizlere sunmuş. Reno 7 Pro, normal Reno 7’ye benzer düz kenarlı bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Ancak arka bölümünde dört kamera barındıran daha büyük bir kamera modülü yer alıyor.

OPPOReno7Pro
OPPO Reno 7 Pro

Donanım açısından akıllı telefonlara baktığımızda, Reno 7’nin yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekranı barındırdığını görebiliyoruz. Akıllı telefon ayrıca, Snapdragon 778G SoC ve 60W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil içeriyor. Pro modeli ise MediaTek 1200 SoC-MAX SoC ve 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil barındırıyor.