Anasayfa Haber Bülten MSI Notebooklarda Kasım Ayına Özel Dev İndirim Kampanyası!

MSI Notebooklarda Kasım Ayına Özel Dev İndirim Kampanyası!

MSI Notebook İndirim

MSI marka bir dizüstü bilgisayar almak için Kasım sonuna kadar geçerli bu kampanyadan faydalanmak isteyebilirsiniz!

MSI yeni yıla yeni bir dizüstü bilgisayarla girmek isteyenler için düzenlediği yeni Black Friday kampanyasında %20’ye varan indirimler sunuyor. Oyun, içerik üretimi ya da genel iş maksatlı olarak sınıflandırılan pek çok farklı MSI dizüstü modeli de bu kampanyaya dahil edilmiş.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MSI anasayfasına gidebilir, buradan üç farklı sınıfta listelenmiş, farklı fiyat aralıklarındaki bilgisayarlar arasından ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz. Her modelin altındaki bağlantılar sizi indirimli satışın yapıldığı alışveriş sitesine götürecektir.

Kasım ayına özel tüm kampanyalı MSI Notebooklara göz atmak için tıklayınız!

Aşağıda bu kampanyaya dahil edilen MSI notebook modellerinden bazılarını listeledik. Kampanya linkinden çok daha fazlasını görebilirsiniz.

MSI GF63 THIN

GF63 THIN:

İnce ve hafif yapısıyla öne çıkan GF63 THIN, tüm oyunları oynamanıza imkân sunuyor. Fırçalanmış dokuya sahip metal alaşımlı kapağını araladığınızda, 15.6” boyutunda, %82 ekran / kasa oranına sahip ince çerçeveli bir ekran sizi karşılıyor. SteelSeries imzalı, kırmızı aydınlatmalı oyuncu klavyesi maksimum hissiyat ve konfor sağlarken, Engine 3.0 yazılımı ile geniş özelleştirme seçeneklerini de kullanımınıza sunuyor.

Pozisyonel ses geliştirme çözümü Nahimic 3 ile kullanım senaryonuza (oyun, film ve müzik) göre en uygun ses deneyimini yaşayabilirsiniz.  Sadece MSI Notebook’lara özel Dragon Center uygulaması ile bilgisayarınızın anlık donanım durumunu görüntüleyebilir, tercihlerinize göre ayarları değiştirebilirsiniz. MSI APP Player yazılımı ile Android uygulamalarını büyük ekranda deneyimleyebilirsiniz. Dahili webcam sayesinde uzaktan eğitim ve toplantılara katılabilir, canlı yayınlarınızda izleyicilerinizin sizi görmesini sağlayabilirsiniz.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ GF63 THIN NOTEBOOKLAR:

GF63 THIN 11SC-035XTR Hepsiburada
GF63 THIN 10UC-674TR Amazon
GF63 THIN 10UC-672XTR Hepsiburada
GF63 THIN 11SC-049TR Amazon
GF63 THIN 10UC-673XTR Vatan

BRAVO 15:

AMD ‘nin modern teknolojilerini, MSI ‘ın oyun laptoplarındaki tecrübesi ile bir araya getiren Bravo serisi, 7nm üretim teknolojili AMD Ryzen™ işlemcisi ve Radeon™ RX grafik birimi ile çarpıcı performans eşliğinde benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için tasarlandı. İnce çerçeveli ve yüksek tazeleme oranına sahip ekranı sayesinde görüntüde yırtılmalar olmadan pürüzsüz bir akıcılık sunar.

Altı adet ısı borusuna sahip Cooler Boost 5 soğutma sistemi ile yüksek güç gerektiren uygulamalarda sürekliliği sağlıyor.  Hi-Res ses çözümüne sahibi donanımı, Nahimic 3 yazılımı ile geliştirerek, kullanım senaryonuza (oyun, film ve müzik) göre en uygun ses deneyimini yaşayabilirsiniz. Sadece MSI Notebook’lara özel Dragon Center uygulaması ile bilgisayarınızın ayarlarını zahmetsizce yapabilirsiniz. Tek tuşla Gaming Mode’u aktif ederek oyunlarda ekstra performans artışı sağlayabilirsiniz.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ BRAVO 15 NOTEBOOKLAR:

BRAVO 15 B5DD-022XTR Hepsiburada
BRAVO 15 B5DD-208XTR Amazon
BRAVO 15 B5DD-018TR Vatan

MSI MODERN 14

MODERN 14:

Modern 14 Serisi, sizi sorunsuz bir şekilde iş akışında tutacak yüksek performansı, ince alüminyum kasası ile optimum taşınabilirlik ve şıklığı bir araya getiriyor. Önceki nesle göre 1,5 kata kadar daha hızlı Intel® Core ™ işlemcisi ile gelen Modern 14, Intel Iris® Xe grafiklerle üretkenliğinizi maksimumuma çıkaracak donanımsal özelliklere sahip. Yüksek performans gerektirecek işlemleriniz için NVIDIA® GeForce® ile donatılan laptopunuz artık oyun kadar fotoğraf ve video düzenlemede de çok daha hızlı bir performans alabilmenize imkân sağlıyor. Ayrıca NVIDIA Optimus® teknolojisi ile de tamamen uyumlu çalışarak size uzun batarya ömrü ve performans arasındaki mükemmel dengeyi sunuyor. Her zaman en iyi olduğunuzu garantilemek için MIL-STD-810G askeri sınıf güvenilirlik ve dayanıklılık standardı ile test edilen laptopunuz ile keşfetmek çok keyifli, güvenli ve kolay!

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ MODERN 14 NOTEBOOKLAR:

MODERN 14 B11MOL-671XTR İncehesap

MODERN 14 B5M:

AMD Radeon™ görüntü birimini içerisinde barındıran, yepyeni AMD Ryzen™ 5000 serisi işlemcilerle donatılan MSI Modern 14, sizi sorunsuz bir şekilde iş akışında tutacak yüksek performansı zarif ve şık bir yapıda sunuyor.  Modern 14 günlük hayatta iş, eğitim ve eğlence uygulamalarında keyifli bir kullanım bir deneyim vaat ediyor. Uzun batarya ömrü, geniş multimedya kabiliyetleri ve modern bağlantı seçenekleri ile Modern 14 ‘ü yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ MODERN 14 B5M NOTEBOOK:

MODERN 14 B5M-071XTR Amazon

MODERN 15:

Hareketli yaşantınızda tutkunuza yer açın! MSI Modern 15, sizi sorunsuz bir şekilde akışınızda tutacak yüksek performansı zarif ve şık bir yapıda sunuyor. Dilerseniz 11. Nesil INTEL veya AMD Ryzen 5000 serisi bir işlemciyle seçeneklerinden birisini kullanabilirsiniz. Seçiminiz hangisi olursa olsun MSI size günümüzün standartlarının üzerinde akıcı bir performans, uzun batarya ömrü, kaliteli malzeme, başarılı soğutma, modern bağlantı seçenekleri ve konforlu bir klavye ile birlikte muhteşem renkler sunan bir ekrana sahip olacaksınız. Kampüs hayatını keşfederken veya kariyerinizin peşinde koşarken, Modern 15 ile nefes kesen yepyeni maceralar size bekliyor!

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ MODERN 15 NOTEBOOKLAR:

MODERN 15 A11MU-839XTR Hepsiburada
MODERN 15 A5M-091XTR Tekra-HB
MODERN 15 A11SBU-800XTR Ebrar-HB
MODERN 15 A11SBL-445TR Vatan

PULSE GL66&GL76:

Görsel konsept tasarımı, The Avengers, The Hobbit ve The Walking Dead gibi önemli prodüksiyonlardaki katkıları ile tanınan Belçikalı 3D sanatçısı Maarten Verhoeven tarafından yapılan Pulse GL66/GL76 serisi, titanyum grisi metal zırhı ve hatları ile sağlam ve fütüristik bir tasarım arayanlar için mükemmel bir seçim olacaktır. Performans anlamında ise üstün özellikler sunan Pulse GL serisi, işlemci tarafında en yeni 11. nesil Intel® Core™ işlemcisi ile önceki nesle göre %40’a varan performans artışı sunarken, ekran kartı tarafında gücünü GeForce RTX™ 30 serisinden alan Pulse GL66/76, NVIDIA’nın yeni RT ve Tensor çekirdeklerine ek olarak en gerçekçi ışın izleme ve yapay zekâ özellikleri için çoklu akış işlemcilerine sahip 2. nesil RTX mimarisi olan Ampere ile geliyor. Yeni Pulse GL serisi, tavizsiz performans ve farklı dış tasarımı ile kullanıcılarına kendi benzersiz tarzlarını yansıtma fırsatı veriyor.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ PULSE GL66&GL76 NOTEBOOKLAR:

PULSE GL76 11UEK-039XTR Amazon
PULSE GL66 11UDK-218TR Vatan
PULSE GL76 11UEK-045TR Vatan
PULSE GL66 11UCK-219TR Vatan

MSI KATANA GF76

KATANA GF76:

1990’lı yıllardan bu yana oyuncuların severek oynadığı heyecan verici “Romance of the Three Kingdoms V” oyununun sıradışı kapak tasarımını yapan Nagano Tsuyoshi tarafından kılıç ve zırh konseptlerinin bir araya getirilmesi ile tasarlanan Katana GF serisi, çelik kılıçların dövüldüğü gibi özenli ve güçlü bir işçiliğe sahip. En yeni 11. nesil Intel® Core™ işlemci ve NVIDIA® GeForce RTX™ 30 serisi grafiklerle donatılan Katana GF66/76, oyun sırasında gerçek performansını ortaya çıkaracak şekilde optimize edildi. 11. nesil Intel® Core™ işlemci oyun, multitasking ve üretkenlikte verimliliğinizi en üst seviyeye çıkaracaktır. GeForce RTX™ 30 serisi GPU’lar ise oyuncular ve içerik üretenler için nihai grafik performansını sunar. Yeni Katana GF serisi, tavizsiz performans ve farklı dış tasarımı ile kullanıcılarına kendi benzersiz tarzlarını yansıtma fırsatı veriyor.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ KATANA GF76 NOTEBOOKLAR:

KATANA GF76 11UD-059XTR Amazon
KATANA GF76 11UE-273TR Tekra-HB
KATANA GF76 11UC-060XTR İtopya
KATANA GF76 11SC-484XTR Vatan
KATANA GF76 11UC-071TR Vatan

SUMMIT E13 FLIP EVO:

Ters çevrilebilir kapak yapısı ve dokunmatik ekranıyla tablet gibi kullanıma imkân veren MSI Summit E13 Flip EVO, yeni INTEL EVO platformunun getirdiği yüksek performans ve batarya ömrü sayesinde, üst seviye bir kullanım deneyimi sunuyor. Kutu içeriğinde bulunan MSI Pen ile üretkenliğiniz bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. 16:10 oranlı ekranı ile daha fazla tablo ve grafiğe hâkim olabilir, Thunderbolt 4 ve Wifi 6E gibi modern bağlantı seçenekleri ile çalışma alanınızı geliştirebilirsiniz. CNC işleme tekniğiyle belirginleşen detaylar eşliğinde üretilen metal kasası ve özel tasarımlı menteşeleri ile en ince detayına kadar premium hissiyatı gün boyu yanınızda olacak.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ SUMMIT E13 FLIP EVO NOTEBOOKLAR:

SUMMIT E13 FLIP EVO A11MT-231TR Amazon
SUMMIT E13 FLIP EVO A11MT-038TR Hepsiburada
SUMMIT E13 FLIP EVO A11MT-219TR Vatan

SUMMIT E16 FLIP SERİSİ:

İş dünyasında hızınızı kesmeyecek,  üst seviye bir notebook arayanlar için tasarlanan  SUMMIT serisi, en yeni 11.nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve Intel® Iris® Xe grafikleri ile ağır siklet performansı tüy siklet hafiflikle buluşturdu. Oldukça şık görünen kasasının içerisindeki 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde işlerinizi hareket halindeyken bile eskisinden çok daha çabuk tamamlayabileceksiniz. INTEL EVO platformunun getirdiği yüksek performans ve batarya ömrü sayesinde gün boyu kullanım imkanı sunuyor. Dilerseniz daha fazla grafik performansı için RTX 3050 ‘li bir ekran kartı olan modeli de seçmeniz mümkün.

Katlanabilir yapısı sayesinde tablet gibi bir kullanım imkanı da sunarken, kutu içeriğinde bulunan MSI Pen ile üretkenliğiniz bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. 16:10 oranlı ekranı ile daha fazla tablo ve grafiğe hâkim olabilir, Thunderbolt 4 ve Wifi 6E gibi modern bağlantı seçenekleri ile çalışma alanınızı geliştirebilirsiniz. CNC işleme tekniğiyle belirginleşen detaylar eşliğinde üretilen metal kasası ve özel tasarımlı menteşeleri ile en ince detayına kadar premium hissiyatı gün boyu yanınızda olacak.

MSI BLACK FRIDAY KAMPANYASINDAKİ SUMMIT E16 FLIP NOTEBOOKLAR:

SUMMIT E16 FLIP A11UCT-011TR Hepsiburada
SUMMIT E16 FLIP A11UCT-041TR  Vatan
SUMMIT E16 FLIP EVO A11MT-066TR İncehesap

Kasım ayına özel tüm kampanyalı MSI Notebooklara göz atmak için tıklayınız!

Advertoryal