Anasayfa Haber PUBG: New State, Hileye Karşı Güncellendi

PUBG: New State, Hileye Karşı Güncellendi

PUBG: New State

PUBG: New State güncellemesi, yakında iOS kullanıcıları için de mevcut olacak.

PUBG: New State, hile karşıtı önlemleri güçlendiren bir güncelleme alacak. Güncelleme şu anda Android’deki oyuncular için yayılmaya başladı. Geliştirici, iOS’taki oyuncuların da yakında güncellemeyi alacağından bahsediyor. Bununla birlikte, cihazlarına en son güncellemeyi yüklememiş olan kullanıcılar, PUBG: New State şu anda oynayamıyorlar.

Krafton, bir blog yazısı aracılığıyla PUBG: New State’in oyuncular oyunu güncellemediği sürece Android cihazlarda çalışmayacağını duyurdu. Güncellenmeyen oyun, oyuncuları Google Play mağazasına veya Galaxy Mağazasına yönlendiriyor. Bunun yanı sıra, güncellemeyi indiren kullanıcılara üç adet Tavuk Madalyası verildiğini belirtelim.

PUBGNewState

Yeni güncelleme, PUBG: New State’in hile karşıtı önlemleri güçlendirmek için uygulayacağı birçok güncellemenin ilki olması bakımından dikkat çekiyor. Bahsi geçen önlemler, oyuncular tarafından kullanılan hile yöntemlerini belirlemeyi ve azaltmayı amaçlamakta. Yeni güncelleme ayrıca, oyunu oynarken etik olmayan yöntemler veya hack programları kullanıyorsa, bu oyuncuların oyundan süresiz yasaklanma şansını da artırıyor.

PUBG: New State, yaklaşık 200 ülkede Android, iOS ve iPadOS cihazları için 11 Kasım’da piyasaya sürülmüştü.