Anasayfa Haber Steam Sonbahar İndirimi 2021 Başladı

Steam Sonbahar İndirimi 2021 Başladı

Steam Sonbahar İndirimi 2021

Oyuncuların merakla beklediği Steam Sonbahar İndirimi 2021 ve Steam Ödülleri başladı.

Valve tarafından Steam Sonbahar İndirimi 2021 için beklenen duyuru yapıldı. Ek olarak, Steam Ödülleri etkinliği de başladı. Binlerce oyun, indirilebilir içerikleri ve daha fazlası şu anda mağazada indirimli olarak satışa sunulmuş durumda. İlk günün öne çıkanları arasında Back 4 Blood, Cyberpunk 2077, Valheim, Monster Hunter World, Humankind, Hades ve diğer birçok oyun yer alıyor.

Steam Ödülleri tarafında ise Yılın Oyunu, Yılın VR Oyunu, Olağanüstü Görsel Stil, En Yenilikçi Oynanış ve diğerleri dahil olmak üzere pek çok kategori için adaylıklar mevcut. Hatta bu yıl da ‘Kötü Olduğunuz En İyi Oyun’ gibi alışılmışın dışında ödüller mevcut. Tüm Steam kullanıcılarının oy kullanması istenirken  Valve, katılanlar için benzersiz Steam profili rozetleri sunuyor.

Steam Sonbahar İndirimi 2021, 1 Aralık’a kadar devam edecek. Steam Ödülleri adaylarından hangi oyunların seçildiğini görmek isteyenlerin ise Kış İndirimi’ne kadar beklemesi gerekecek. O dönemde kazananları seçmek için son bir topluluk oylaması başlayacak.

Steam’in de kur düzenlemesi yapması ihtimaline indirimleri değerlendirmek yerinde bir karar olacaktır diye düşünüyoruz.