Anasayfa Haber PlayStation Plus Aralık Ayı Oyunları Sızdırıldı

PlayStation Plus Aralık Ayı Oyunları Sızdırıldı

PlayStation Plus Abonelik Fiyatları

Aralık ayında PlayStation Plus abonelerine verilecek ücretsiz oyunların Godfall Challenger Edition, Mortal Shell ve Lego DC Super Villains olacağı bilgisi sızdırıldı.

Aralık ayında PlayStation Plus abonelerine verilecek ücretsiz oyunlar birkaç gün önce sızdırıldı. Dealabs’ın forumunda daha önce Ekim ve Kasım ayları için ücretsiz PS Plus oyunlarını sızdıran “billbil-kun” adlı kullanıcı, Aralık ayında da PlayStation Plus abonelerine hangi oyunların verileceğini açıkladı. Gamespot’un aktardığına göre Godfall Challenger Edition hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5’e gelecekken, Mortal Shell ve Lego DC Super Villains ise yalnız PlayStation 4 platformuna gelecek.

Her ne kadar bu sızıntıyı paylaşan kişinin önceki paylaşımları doğru da çıksa, Sony oyunları resmi olarak duyurana kadar kesin konuşmamak gerek. Zaten Kasım ayının neredeyse bitmek üzere olduğunu düşünürsek, Sony de önümüzdeki birkaç gün içinde PlayStation Plus abonelerine verilecek olan Aralık ayı oyunlarını açıklayacaktır. Bu arada PS Plus oyunları her ayın ilk Salı günü yayımlanıyor. Bu doğrultuda Aralık ayı oyunlarının 7 Aralık’ta indirmeye açılacağını belirtelim.

Bununla birlikte Kasım ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunlarını kütüphanenize eklemeniz için hala vaktiniz var. Kasım ayının PS Plus oyunları arasında Knockout City, First Class Trouble, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ve The Walking Dead: Saints and Sinners bulunuyor. Genel olarak her ay PlayStation Plus abonelerine üç oyun veriliyor, ancak PlayStation VR‘ın beşinci yıldönümü şerefine kasım ayında üç oyunun yanında sanal gerçeklik oyunu olan The Walking Dead: Saints and Sinners verildi.