Anasayfa Haber Samsung Galaxy A03 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy A03 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy A03 Özellikleri Fiyatı

Samsung tarafından Galaxy A03 akıllı telefon duyuruldu. Peki, Samsung Galaxy A03 fiyatı ve özellikleri nasıl?

Samsung Galaxy A03 akıllı telefon modeli resmen tanıtıldı. İşte Samsung Galaxy A03 fiyatı ve özellikleri hakkında detaylar.

Samsung Galaxy A03 Özellikleri

Galaxy A03, Ocak ayında duyurulan Galaxy A02’nin halefi olarak karşımıza çıkıyor. 6.5 inç HD+ Infinity-V ekranda 5 MP selfie kamerasının yer aldığı bir çentik bulunuyor. Arka tarafta, ise 48 MP birincil ve 2 MP derinlik sensöründen oluşan çift kamera sistemi görüyoruz. Bu, Galaxy A02’nin 13 MP ana kamerasının 2 MP makro birimiyle birleştirilmiş bir yükseltmesi durumunda.

Galaxy A03 kasasının altında maksimum 1,6 GHz saat frekansına sahip iki kümeli ve ismi belli olmayan sekiz çekirdekli işlemciye sahip. Samsung, Galaxy A03’ün kutudan çıktığı Android ve One UI sürümünden bahsetmemiş ancak akıllı telefonun üç bellek seçeneğine sahip olduğunu söylüyor. Bunlar; 3 GB/32 GB, 4 GB/64 GB ve 4 GB/128 GB olarak sıralanmış. Son olarak cihaz, Dolby Atmos desteğine sahipken 5.000 mAh batarya içeriyor.

Samsung Galaxy A03 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung henüz Siyah, Mavi ve Kırmızı renklerde gelecek olan Galaxy A03’ün fiyatlandırmasını ve piyasaya çıkış tarihi açıklamadı ancak yakında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.