Anasayfa Haber Oppo Find X4 Pro, Gelişmiş Yonga Seti ve Daha Hızlı Şarj Desteğiyle...

Oppo Find X4 Pro, Gelişmiş Yonga Seti ve Daha Hızlı Şarj Desteğiyle Gelecek

Oppo Find X3 Pro fiyatı ve özellikleri

Oppo Find X4 Pro’nun, yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti olan Qualcomm SM8450 platformuyla güçlendirileceği ve 80W şarj desteği barındıracağı söyleniyor.

Oppo Find X3 Pro, Mart 2021’de her yönüyle harika bir amiral gemisi olarak piyasaya sürülmüştü. Bu akıllı telefonun henüz resmi ismi bilinmediği için Find X4 Pro olarak adlandırılan takipçisi hakkında ise her geçen gün daha fazla söylenti duymaya başlıyoruz.

Güvenilir sızıntı bilgiler paylaşmasıyla bilinen Digital Chat Station’a göre, Oppo Find X4 Pro, yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti olan Qualcomm SM8450 platformuyla güçlendirilecek ve 80W şarj desteği barındıracak.

Bunların yanı sıra akıllı telefonun 6.7” AMOLED ekranı 120 Hz yenileme hızına ve 1440p çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca selfie kamerasının Find X3 Pro ve Find X2 Pro‘daki gibi 32 MP sensöre sahip olacağı söyleniyor, ancak bu telefonlardaki kamera sensörünün birebir aynısının kullanılıp kullanılmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Arka tarafta ise iki adet 50 MP 1/1.5” kamera sensörü ve 2x zoom özelliğine sahip 13 MP telefoto kamera sensörü bulunmakta. Bu arada birebir aynı kamera donanımının Oppo Find X3 Pro’da da bulunduğunu belirtelim. Bununla birlikte 3 MP mikroskop kamerasının bu yeni akıllı telefonda bulunup bulunmayacağıyla ilgili olarak ise henüz bir bilgi yok.