Anasayfa Haber Hideo Kojima’nın Yeni Projesinde Norman Reedus Yer Alabilir

Hideo Kojima’nın Yeni Projesinde Norman Reedus Yer Alabilir

Death Stranding PC Çıkış Tarihi

Oyun yönetmeni Hideo Kojima’nın yeni projesiyle ilgili yaptığı paylaşım, insanların Norman Reedus’un da bu projede yer aldığını düşünmelerine neden oldu.

Ünlü oyun yönetmeni Hideo Kojima, geçtiğimiz günlerde Twitter’da “Son zamanlarda planı ve senaryoyu gözden geçiriyor ve diğer her şeyi deniyorum.” şeklinde bir ifadeyle birlikte, stüdyo gibi görünen bir ortamda çalışmakta olan insanların yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak yeni projesi üzerinde çalıştığının sinyallerini verdi.

GameSpot’un haberine göre, bu paylaşımın ardından pek çok kişi, fotoğrafın ön planında yer alan kişinin ünlü aktör Norman Reedus olduğu yorumunda bulundu. Bazılarınızın bildiği gibi Norman Reedus, Kojima’nın son oyunu olan Death Stranding‘de kontrol ettiğimiz “Sam Porter Bridges” karakterini canlandırmıştı.

Ayrıca Kojima Productions, kısa bir süre önce Los Angeles’ta bir film ve televizyon stüdyosu açtı. Bu nedenle Kojima’nin işaret ettiği bu yeni projenin bir oyun olmaması ihtimali de bulunuyor. Bu arada Kojima Productions’ın son oyunu, eylül ayında piyasaya çıkan Death Stranding Director’s Cut idi. Ekibin bir sonraki oyununun Xbox markası altında çıkabileceğine yönelik söylentiler mevcut, ancak bu konuda henüz doğrulanmış bir bilgi mevcut değil.

Bununla birlikte The Game Awards‘ı düzenleyen ve Kojima’nın arkadaşı olan Geoff Keighley de Kojima’nın attığı bu tweet’e göz emojisi ile yanıt verdi. Bu, öylesine verilmiş bir yanıt olabilir; ancak Keighley’nin bu yanıtı, pek çok insanın, Kojima’nın 9 Aralık’ta gerçekleşecek olan The Game Awards etkinliğinde boy gösterilebileceği konusunda teoriler üretmesine neden oldu.