Anasayfa Haber Huawei Watch D Akıllı Saatin Tasarımı Sızdırıldı

Huawei Watch D Akıllı Saatin Tasarımı Sızdırıldı

huawei

Huawei Watch D, Aralık ayında piyasaya sürülebilir.

Huawei, kısa süre önce en yeni giyilebilir akıllı cihazı Huawei Watch GT 3’ü piyasaya sürmüştü. Çinli teknoloji devinin şimdi daha da gelişmiş özelliklere sahip yeni bir giyilebilir cihazı piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Huawei Watch D olarak adlandırılan cihazın, Huawei’nin kan basıncını doğrudan bilekten ölçmek için kullanılabilen ilk akıllı saati olduğu söylenmekte. Akıllı saatin görselleri, resmi lansman öncesi çevrimiçi olarak sızdırılmış. Sızan bu görüntüler, akıllı saatin tasarımına ilk bakışı yapmamızı sağlıyor.

HuaweiWatchD

Akıllı saatin görüntüleri, Çinli mikroblog web sitesi Weibo’da ortaya çıkıyor. Paylaşılan görüntülere göre cihaz, önceki Huawei giyilebilir cihazlarına göre oldukça farklı görünüyor. Huawei Watch D, sağ tarafında iki düğmeli dikdörtgen tasarımlı bir ekrana sahip olacak şekilde tasarlanmış. Düğmelerin, “Sağlık” ve “Ana Sayfa” seçeneklerine erişmek için kullanılabileceği bildiriliyor. Tipster’a göre, şirketin tansiyon izleme özelliğine sahip ilk akıllı saati, tıbbi cihazların standartlarını karşılayabilecek düzeyde. Huawei Watch D’nin, yüksek doğruluk oranına sahip olduğu belirtiliyor. Öyle ki, akıllı telefon Devlet İlaç İdaresi Sınıf II tıbbi cihaz kayıt sertifikasını da halihazırda almış durumda.

Huawei Watch D, akıllı saatin teknik özellikleri ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak beklentiler, cihazın Aralık ayında piyasaya sürülebileceğini işaret ediyor. Bununla birlikte, tasarımı ortaya çıkan cihazın yakın zamanda daha fazla ayrıntısının bilinir duruma gelmesi muhtemel. Ayrıca, akıllı saat ile ilgili tasarım detayının ortaya çıkması, lansmana yakın olduğumuzu da gösteriyor olabilir. Bu doğrultuda, kısa zaman içerisinde Huawei’nin de resmi açıklama yapmasını bekleyebiliriz.