Anasayfa Haber Cyberpunk 2077, 2022’nin İlk Yarısında Büyük Bir Güncelleme Alacak

Cyberpunk 2077, 2022’nin İlk Yarısında Büyük Bir Güncelleme Alacak

Cyberpunk 2077 anlık oyuncu sayısı Steam

CD Projekt Red, gelecek yılın Mart ve Mayıs ayları arasında Cyberpunk 2077 için büyük bir güncelleme yayımlayacağını ve oyun için bir genişleme paketi üzerinde çalıştığını belirtti.

2020 yılının en çok tartışılan oyunu olan ve sorunlu bir çıkış yapan Cyberpunk 2077’nin çıkışının üzerinden yaklaşık olarak bir yıl geçti ve bu sürede oyundaki hataları düzeltmek için CD Projekt Red tarafından çok sayıda güncelleme yayımlandı. Ancak şirketten yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki yıl oyun için büyük bir güncelleme daha yayımlanacak.

Games Radar’ın haberine göre, 29 Kasım’da CD Projekt Red, 2021/22 mali yılının üçüncü çeyreğinin sonlanmasına istinaden bir basın açıklaması paylaştı. Bu basın bülteninde, oyun stüdyosu tarafından Cyberpunk 2077 için büyük bir güncellemenin geliştirilmekte olduğu ve bu büyük güncellemenin 2022/23 mali yılının ilk üç ayında piyasaya sürülmesi planlandığı belirtildi. Bu tarih ise gelecek yılın Mart ve Mayıs ayları arasındaki döneme denk geliyor.

Bununla birlikte oyun çıkmadan önce ve çıktıktan sonra yapılan açıklamalara göre ise oyun için çeşitli ücretsiz indirilebilir içeriklerin yanı sıra, “genişleme paketi” şeklinde ücretli indirilebilir içeriklerin yayımlanması da planlanıyor. Ve bu basın bülteninde, stüdyonun Cyberpunk 2077 için bir genişleme paketi üzerinde çalıştığı belirtildi, ancak bununla ilgili olarak daha fazla bilgi paylaşılmadı.

Tüm bunlara ek olarak CD Projekt Red, büyük güncellemenin yanı sıra PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S platformları için Cyberpunk 2077’nin yeni nesil sürümünü de önümüzdeki yıl çıkaracak.