Anasayfa Haber Huawei’nin Yeni Katlanabilir Telefonu, Farklı Bir Menteşe Tasarımıyla Gelecek

Huawei’nin Yeni Katlanabilir Telefonu, Farklı Bir Menteşe Tasarımıyla Gelecek

Huawei Mate X2 içe doğru katlanabilen ekran

Akıllı telefon donanımı üreticisi Zhaoli Technology’den bazı kaynakların belirttiğine göre, Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu, daha az maliyetli ve daha dayanıklı bir menteşe tasarımına sahip olacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bir sonraki katlanabilir akıllı telefonunun yeni nesil menteşe tasarımına sahip olacağı iddia ediliyor. Zira akıllı telefon donanımı üreten Zhaoli Technology, bir süredir bu yeni bir menteşe tasarımı üzerinde çalışıyor ve şirket içerisindeki bazı kaynakların söylediğine göre ismi gizli tutulan bir akıllı telefon üreticisi, bahsi geçen menteşeye sahip bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

GSM Arena’nın konuyla ilgili haberine göre, bu ismi belirtilmeyen telefon üreticisinin büyük bir ihtimalle Huawei olduğu söyleniyor. Bununla birlikte yeni menteşenin daha az parça kullandığı ve son derece basit bir tasarıma sahip olduğu ifade ediliyor. Tüm bunlar da katlanabilir akıllı telefonun maliyetinin azalmasını ve dayanıklılığının artmasını sağlamakta.

Yeni menteşe tasarımına sahip olacak katlanabilir Huawei telefonun, daha önce söylentisi çıkan kapaklı telefon olma ihtimali bulunuyor. Aynı zaman yeni katlanabilir akıllı telefonun yeni renk seçenekleriyle geleceği ve küçük bir boyuta sahip olacağı belirtiliyor. Daha önce paylaşılan bir Weibo gönderisi sayesinde yeni telefonun birkaç farklı görüntüsü (yukarıda) ortaya çıkmıştı. Ancak bu görüntülerin gerçek oldukları doğrulanmadı.