Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE Basın Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE Basın Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE basın görselleri, telefona net bir bakış sağlıyor.

Ocak 2022’de piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili birçok detay halihazırda ortaya çıkarılmış durumda. Bu sızan bilgiler ile telefonun tasarımı, özellikleri ve hatta renk seçenekleri hakkında bilgi sahibi olabilmiştik. Şimdi de Samsung Galaxy S21 FE’nin yüksek çözünürlüklü basın görselleri ortaya çıktı. Böylelikle, yaklaşmakta olan akıllı telefona daha yakından bakma fırsatını elde ediyoruz.

Güvenilir bilgileri ile tanınan Roland Quandt, Galaxy S21 FE’nin tüm renk çeşitlerinde yüksek çözünürlüklü görüntülerini kullanıcılar ile paylaştı. Cihaz, ön ve arka açılardan yeşil, pembe, beyaz ve siyah varyantlarda görülebiliyor. Bunun yanı sıra şirket, lansmandan birkaç ay sonra cihazı daha da fazla renkte piyasaya sürebilir. Ayrıca, telefonun metal bir gövdeye sahip olduğu da görsellerde görülebiliyor.

Akıllı telefonun, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızı ile 6,4 inç Super AMOLED Infinity-O ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın kutudan Android 12 tabanlı One UI 4 ile çıkması da beklentiler arasında. Akıllı telefonun ayrıca, Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemci, 256GB dahili depolama ve 8GB RAM özelliklerine sahip olacağı da söyleniyor.

Galaxy S21 FE, 32MP selfie kamerasının yanında, 12MP+12MP+8MP olmak üzere üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip. Bunun yanı sıra cihaz, 5G, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC ve USB Type-C gibi bağlantı özelliklerini de barındırıyor. Akıllı telefon, 4.500mAh bataryaya ve 25W hızlı şarj özelliği desteğine de sahip. Telefonun diğer özellikleri arasında, stereo hoparlörler, bir IP68 sertifikası ve bir ekran içi parmak izi okuyucu bulunuyor.