Anasayfa Haber TeamGroup ve ASUS, T-Force DDR5 Oyun Belleğini Tanıttı

TeamGroup ve ASUS, T-Force DDR5 Oyun Belleğini Tanıttı

T-Force Delta RGB DDR5 serisi, dünyanın ilk ortak markalı DDR5 bellek ürünü oldu.

TeamGroup, ASUS TUF ile birlikte üretilen yeni Force Delta DDR5 oyun belleklerini duyurdu. Üreticiye göre bu RAM’ler maksimum 6000 MHz bellek frekansına sahip ve 32 GB kapasiteli çift kanallı kitler halinde satışa çıkacak.

Yeni belleklerin estetiği, RGB aydınlatmasıyla birlikte şirketin diğer Delta markalı DDR4 ve DDR5 kitlerini çok andırıyor. Ancak kitlerin üzerinde turuncu vurgularıyla dikkat çeken bir “TUF Gaming Alliance” ibaresi var. Ayrıca ortaklıkla birlikte RGB aydınlatma efektleri ASUS’un kendi Aura RGB yazılımından kontrol edilebilecek.

Görünümün yanı sıra, yeni kitler TeamGroup DDR5 modüllerinden farklı bazı ek özelliklere sahip. Örnekler test amacıyla ASUS’a gönderiliyor ve bu nedenle gelecekteki DDR5 anakartlar için tam destek vaadi veriliyor. Bu da ASUS’un Intel 600 serisi ve gelecekteki AMD anakartlar için tam destek sunulabileceği (QVL desteği) anlamına gelmekte.

T-Force Delta RGB DDR5

Fiyatlandırma ve satış tarihi belirtilmiş değil. Ancak DDR5 bellekler şu an pahalı ve stoklarda nadir olarak bulunabiliyor. Dolayısıyla yeni RAM’lerin 2022 yılının başlarından itibaren piyasaya yayılması muhtemel.

Son olarak bu ürünün  ASUS ve TeamGroup arasındaki son ürün işbirliği olmayacağını belirtelim. TeamGroup ayrıca gelecekteki ortak markalı T-Force Cardea TUF Gaming Alliance Z440 PCIe 4.0 M.2 SSD’nin yolda olduğunu ve gelecekte iki şirketten daha fazla ürün beklediğini duyurdu.