Anasayfa Haber GeForce NOW Aralık Ayında 20 Yeni Oyuna Kavuşuyor

GeForce NOW Aralık Ayında 20 Yeni Oyuna Kavuşuyor

GeForce NOW Aralık ayı özeti
GeForce NOW Aralık ayı özeti

NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun hizmeti olan GeForce Now, Aralık ayında yeni oyunlara ev sahipliği yapacak. Şirket yaptığı açıklamada bu ayın özetini aktardı;

“Aralık ayında GeForce NOW kütüphanesine toplamda 20 yeni oyun katılıyor. Bu hafta GFN Perşembe günü yayınlanan dokuz oyunun listesi Chorus, Icarus ve Ruined King: A League of Legends Story gibi yeni oyunları içeriyor.”

Yeni Nesil Bulut Oyun Avrupa’ya Geliyor

Bugünden itibaren, altı aylık GeForce NOW RTX 3080 üyeliği için ön sipariş veren Avrupa’daki oyuncular, hesaplarını yeni hizmet katmanıyla etkinleştirecek.

GeForce NOW RTX 3080 üyeliği, süper bilgisayar GeForce NOW SuperPOD ile sunuluyor. RTX 3080 üyeleri, PC ile Mac’lerde 1440p 120 FPS ve SHIELD TV‘de 60 FPS’de 4K HDR oyun deneyimleyebiliyor.

Oyuncular oyun deneyimlerini iyileştirmek için altı aylık RTX 3080 üyeliğini 100 ABD Doları karşılığında kullanabilecek. Üyeler, bu hizmetle birlikte oyun içi ayarlar üzerinden daha fazla kontrolün yanı sıra daha yüksek çözünürlük, daha düşük gecikme süresi (ping) ve tek seferde 8 saat oturum süresine sahip olacak.

Son olarak ön sipariş sürecinin hâlâ Avrupa ve Kuzey Amerika’da devam ettiğini ifade edelim.

Chorus

Chorus’ta gizem ve çatışmalarla dolu yeni ve karanlık bir evrene girin. Onu yaratan karanlık tarikatı yok etme görevinde, bir zamanlar Çember’in en ölümcül savaşçısı, şimdi en çok aranan kaçakları olan Nara’ya katılın. Çember’e karşı direniş güçlerini birleştirmek için savaşırken, duyarlı gemisi Forsaken’ı galakside ve gerçekliğin sınırlarının ötesinde bir kurtuluş arayışına götürün.

ICARUS

GeForce NOW Aralık 2021 oyunları açıklandı
GeForce NOW Aralık 2021 oyunları açıklandı

Bir zamanlar ikinci bir Dünya olmaya mahkum bir gezegen olan ve şimdi insanlığın en büyük hatası olan Icarus’un vahşi uzaylı vahşi doğasında hayatta kalın. Terk edilmiş, ölümcül gezegende bulunabilecek egzotik maddelerden servetinizi ararken keşfetmek, hasat etmek, zanaat yapmak ve avlanmak için uzay istasyonunun güvenliğinden çıkın. Süre dolmadan yörüngeye döndüğünüzden emin olun – geride kalanlar sonsuza dek kaybolur.

Ruined King: A League of Legends Story

GeForce NOW Aralık 2021 League of Legends
GeForce NOW Aralık 2021 League of Legends

Ruined King: A League of Legends Story’de yıkıma karşı yükselin. Bu sıra tabanlı RPG’de League of Legends Champions ekibini birleştirin, liman şehri Bilgewater’ı keşfedin ve ölümcül Kara Sis’in sırlarını ortaya çıkarmak için Gölge Adalar’a yelken açın.

Bu hafta yayınlanacak oyunlar

Aralık ayı içerisinde yayınlanacak diğer oyunlar

Kasım’da yayınlanan oyunlar

Kasım ayında çıkacağı açıklanan 17 oyuna ek olarak, üyeler geçen ay buluta çıkan aşağıdaki oyunlara da göz atabilir: