Anasayfa Haber Japon Şirketten Yeni Oyuncu Tulumu: Damegi 4G

Japon Şirketten Yeni Oyuncu Tulumu: Damegi 4G

Bildiğiniz gibi son yıllarda çeşitli şirketler, ürün çekiciliğini artırmak için ürünün önüne “oyuncu” (gaming) ibarelerini eklemeyi alışkanlık haline getirdi. Japon şirketi Bauhutte ise ürettiği tulumun güncellenmiş bir versiyonuyla tekrar piyasaya çıktı.

Soranews24‘nin haberine göre Damegi 4G (Ninja Onesie), şirketin popüler ürünlerinden biri. Oyuncular, özel olarak tasarlanan tulumun içinde oyun seanslarına devam edebilecek ve üst kısımda ekranı görebilmek için bir bölme yer alıyor. Ürünün üretilme amacı ise uzun oyun süreleri boyunca oyuncuları soğuktan korumak. Sorun şu ki oyuncular banyoyu daha sık ziyaret etmek isteyebilir :)

Drop Seat System 6.0” adı verilen bir geliştirme sayesinde kullanıcıların artık Damegi 4G’yi çıkarmasına gerek kalmıyor. “Tulum” olarak adlandırabileceğimiz ürün, oyuncuların tuvalet ihtiyacını hızlı giderebilmesi için bir fermuara sahip.

Birçok alaycı tepki alan Damegi 4G, Amazon’un Japon sitesinde 5/4,3 gibi etkileyici bir puana ve yaklaşık 100 dolarlık (11.097 yen) fiyat etiketine sahip. Tulumun tek eksiği ise RGB aydınlatma.