Anasayfa Haber Google Pixel Watch Tasarımı Sızdırıldı

Google Pixel Watch Tasarımı Sızdırıldı

Google’ın, önümüzdeki yıl piyasaya sürmek üzere Pixel Watch adını kendi akıllı saatini geliştirdiğini geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Şimdi ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise saatin tasarımını ortaya çıkarıyor. YouTuber John Prosser tarafından paylaşılan görüntüler, akıllı saatin genel tasarımına ilk bakışı yapmamızı sağlıyor. John, paylaşılan görsellerin resmi Google pazarlama görselleri olduğunu belirtmiş. Bu da görsellerin, 3D CAD görselleri olmadığını ortaya koyuyor.

Paylaşılan görsellerde görebileceğimiz üzere akıllı saat, Google Pixel Watch olarak anılıyor ve yuvarlak, çerçevesiz bir tasarıma sahip. Ayrıca, saatin sağ tarafında mikrofon gibi görünen bir kısım mevcut.

9to5Google tarafından paylaşılan bir haberde, John Prosser tarafından paylaşılan görüntülerin güncelliğini yitirmiş olabileceğinden bahsedilmiş. 9to5Google’a göre, paylaşılan görsellerde yer alan tasarımın yaklaşık sekiz aylık ve mevcut tasarımı temsil etmiyor olabilir. Haber sitesi, bu iddiasını görsellerde yer alan bazı uygulamalardaki değişikliklerle de ispat etmeye çalışmış.

Tüm bunların yanı sıra, geçmişte ortaya çıkan raporlarda “Rohan” kod adıyla yer alan Pixel Watch’un fiziksel çerçevesi olmayan yuvarlak bir tasarıma sahip olabileceği yer alıyordu. Bu durum, Business Insider tarafından yayınlanan son rapor ile bugün ortaya çıkan görsellerin birbiriyle uyumlu olduğu anlamına geliyor. John Prosser ayrıca, akıllı saat lansmanının giderek yaklaştığını ve 2022 yılının başlarında resmi bir lansman ile karşılaşabileceğimizi belirtiyor.

Son olarak Pixel Watch’un, Wear OS’un en son sürümünü çalıştırmasının beklendiğini belirtelim.