Anasayfa Haber PC İçin Xbox Game Pass, PC Game Pass Oldu

PC İçin Xbox Game Pass, PC Game Pass Oldu

PC Game Pass

Microsoft, oyun abonelik servislerinden birinin markasını değiştirdi. PC için Xbox Game Pass bundan böyle sadece PC Game Pass olarak anılacak.

Xbox Game Pass, farklı bir oyun kitaplığına sahip ayrı bir plan olduğundan, bu hareket bazı karışıklıkların önlenmesine yardımcı olacak diyebiliriz. Ayrıca, PC planındaki oyunların konsollarda oynanması gerekmediği de daha açık olacak. Xbox Game Pass, çıkış gününde Xbox Game Studios oyunlarıyla birlikte 100’den fazla konsol oyunu içeriyor. Servis, birinci taraf oyunlar ve EA Play’e erişim dahil olmak üzere kendi oyun seçeneklerine sahip.

Bu arada Game Pass Ultimate, her iki seçeneğin de en iyisini sunuyor. Ultimate; PC ve konsol oyunları, Xbox Live Gold (konsol oyuncularının oynaması ücretsiz olmayan çok oyunculu oyunlar için ihtiyaç duyduğu), EA Play erişimi ve bulut oyunlarını içeriyor.

 

Bu arada PC Game Pass logosu yine de bir Xbox simgesi içeriyor. Bu, Xbox ve Microsoft arasındaki bağlantıyı netleştirse de bazı kişilerin buna hala Xbox PC Game Pass” diyebileceği açık.

Bu arada Microsoft, çıkış gününde PC Game Pass’e birkaç oyunun daha geleceğini açıkladı. Bu oyunlar; Sniper Elite 5, Pigeon Simulator, Trek to Yomi ve duyurulmamış bir Hugecalf Studios oyunu.