Anasayfa Haber Star Wars: Eclipse Duyuruldu

Star Wars: Eclipse Duyuruldu

Star Wars: Eclipse

Detroit: Become Human yaratıcısı Quantic Dream, 2021 The Game Awards etkinliği sırasında Yüksek Cumhuriyet döneminde geçen Star Wars: Eclipse adlı macera oyununu duyurdu. Oyun, Skywalker hikayesinden yüzyıllarca yıl önce Jedi Düzeni’nin ve Cumhuriyet’in altın çağında geçecek.

Yüksek Cumhuriyet geçtiğimiz yıl iddialı bir multimedya projesi olarak başladı ancak şimdiye kadar çoğunlukla Jedi Düzeni’ni ve baskın yapmak için benzersiz hiperuzay teknolojisini kullanan yeni bir yağmacı grubu olan Nihil ile mücadelesini araştıran birbirine bağlı bir dizi kitap ve çizgi romana odaklandı.

Quantic Dream ise Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human gibi etkileşimli anlatı başlıklarıyla tanınyor. Görünüşe göre Star Wars: Eclipse, stüdyonun olağan oyunlarından farklı olacak ve aksiyon-macera olarak karşımıza çıkacak..

Star Wars: Eclipse, Lucasfilm Games ile birlikte geliştiriliyor ve daha erken geliştirme aşamasında ve herhangi bir çıkış tarihi verilmiyor. Oyunun hangi platformlara çıkacağı da henüz belirsiz.