Anasayfa Haber OPPO Find N Özellikleri ve Fiyatı

OPPO Find N Özellikleri ve Fiyatı

OPPO Find N özellikleri

OPPO, şirketin ilk katlanabilir amiral gemisi akıllı telefon modelini duyurdu. Peki, OPPO Find N özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

OPPO Find N Özellikleri

Oppo Find N, 7.1 inç OLED ekrana ve ultra ince cam katmana sahip. Ek olarak, 120 H tazeleme oranı ve 1,000 nit tepe parlaklık sunuluyor. Kapak ekranı ise 5.49 inç boyutunda ve 60 Hz tazeleme oranı sunuyor.

Telefon bir su damlası menteşe kullanıyor ve şirkete göre bu şimdiye kadarki “en iyi tasarlanmış” menteşe. Menteşe toplam 136 bileşene sahip ve son derece dayanıklı olduğu iddia ediliyor.

Katlanabilir telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 888 çipsetinden alıyor ve ayrıca 512 GB UFS 3.1 dahili depolama ile birlikte 12 GB LPDDR5 RAM’e erişim elde ediyorsunuz.

OPPO Find N, üçlü kamera kurulumuna sahip. Ana kamera 50 MP Sony IMX766 iken buna 16 MP ultra geniş lens ve 13 megapiksel üçüncül sensör eşlik etmiş. Ön tarafta, delikli bir oyuğa sahip 32 MP kamera yer alıyor.

OPPO Find N, 33W kablolu şarj hızına sahip 4.500 mAh bataryadan güç alıyor ve üzerinde Android 12 tabanlı ColorOS 12 işletim sistemi çalıştırıyor.

OPPO Find N Fiyatı

OPPO Find N’in başlangıç fiyatı yaklaşık 1,210 dolar ve en üst modelse yaklaşık 1.414 dolar fiyat etiketi taşıyor. Cihaz, Siyah, Beyaz ve Mor renklerde 23 Aralık’ta Çin’de satışa sunulacak. Cihazın Çin dışındaki pazarlarda piyasaya sürme planları ise açıklanmadı.