Anasayfa Haber iPhone için Pixelmator Photo Çıktı

iPhone için Pixelmator Photo Çıktı

Pixelmator Photo iPhone

Pixelmator Pro adlı Mac görüntü düzenleyici ve grafik aracı ile tanınan Pixelmator ekibi şimdi de iPhone için Pixelmator Photo uygulamasını kullanıcılara sunmuş durumda. iPhone kullanıcıları uygulamayı indirerek iPhone’larının kamerasıyla fotoğraf çekebilecek ve Pixelmator Photo’yu kullanarak düzenleme işlemine hemen başlayabilecek. Fotoğrafçılar için istendiği zaman kullanılabilecek 30’dan fazla renk ayarlama aracı olduğunu da belirtelim.

Pixelmator Photo, en yaygın düzenleme görevlerini çok daha kolay hale getirmek için geliştirilen bir yazılım ve Pixelmator uygulamasının temel özelliklerini getiriyor. Ayrıca entegre Share uzantısı destekleniyor.

Uygulamayla görüntülere uygulanan ayarlamaların tahribatsız olduğunu da belirtmek gerek. Eğri ayarlamaları, renk filtreleri ve istenmeyen nesneleri sahneden kaldırmak için otomatik bir Onarım aracı gibi seçenekler de mevcut.

Pixelmator Photo ayrıca makine öğrenimi özellikleri de getiriyor ve akıllı ML Kırpma, ML Süper Denoise, ML Süper Çözünürlüğe erişim elde edilebiliyor. Ayrıca, tek seferde birden fazla fotoğrafa bir dizi düzenleme uygulayabilmeniz için karmaşık iş akışları da kurulabiliyor. Bu, tüm fotoğrafları kolaylıkla ve hareket halindeyken hızla işlemenize olanak sağlamakta.

Uygulama, yeni müşteriler için bir kerelik 69,99 TL karşılığında App Store üzerinden satın alınabiliyor. Uygulamanın iPad sürümünü zaten aldıysanız, iPhone’da ekstra ücret ödemeden uygulamaya sahip olabilirsiniz.