Anasayfa Haber Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu

Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu

Remnant: From the Ashes Ücretsiz

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Verilen üçüncü ücretsiz oyun ise Remnant: From the Ashes oldu. Üçüncü şahıs hatta kalma nişancı türündeki oyunda zor ama ödüllendirici bir deneyim sunmak için Souls benzerlerinden ilham alınıyor. Oyunda hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başına veya en fazla iki hayatta kalan insanla birlikte ölümcül düşman sürüleri ve reislerle karşılaşarak kaybolanları tekrar kazanmaya çalışacaksınız.

Epic Games sayfasında oyunun hikayesi şu şekilde anlatılıyor: “Dünya, başka bir boyuttan gelen kadim bir kötülük yüzünden kaosa girdi. İnsanlık hayatta kalmak için çabalıyor ancak aynı zamanda diğer alemlere ve alternatif gerçekliklere giden portallar açabilen bir teknolojiye sahip. Kötülüğün geldiği yerin gizemini çözmek, hayatta kalmalarını sağlayacak kaynaklar toplamak ve savaşarak insanlığı yeniden ayağa kaldıracak temeli yeniden atmak için bu portallarda yolculuk yapmaları gerekiyor.”

Remnant: From the Ashes Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-7350K (4.20 GHz) veya üstü
  • Bellek: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 470

Oyunu bu bağlantıdan 19 Aralık saat 19:00’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunun normaldeki fiyatı ise 124 TL. Bakalım, platformun sonraki oyun hediyesi hangisi olacak?