Anasayfa Haber Horizon Forbidden West İçin Yeni Bir Video Paylaşıldı

Horizon Forbidden West İçin Yeni Bir Video Paylaşıldı

Horizon Forbidden West

Guerrilla Games, birkaç gün önce 18 Şubat’ta çıkış yapacak olan PlayStation özel oyunu Horizon Forbidden West için PS4’ten alınmış ekran görüntülerini paylaşmıştı. Geliştirici stüdyo şimdi de oyun için yeni bir fragman paylaştı. Bu yeni fragman, oyunda yer alacak olan üç farklı makine türüne odaklanıyor.

Bu makinelerden ilki robotik bir yılan olan Slitherfang. Slitherfang, Horizon Forbidden West’teki kumlu ortamlarda yaşıyor gibi görünüyor ve kum tepeleri sürünerek ilerlerken geçtiği yerlerde belirgin, S şeklinde bir iz bırakıyor. Başının arkasına doğru uzanan bir dizi plaka, bir tehdit göstergesi olarak açılıp parlayarak ona bir kobra görünümü veriyor.

Rollerback ise ayrık plakalardan oluşan büyük bir iskelet ile daha az tehdit edici bir makine. Ayrıca Rollerback, olası bir savunma önlemi olarak bu ayrık plakaları (aynı mıknatısla çeker gibi) yerden üzerine çekebiliyor gibi görünüyor. Bununla birlikte Rollerback’ler bir top gibi yuvarlanabiliyor ve omurgaları üzerinde yer alan iticilerin yardımıyla şaşırtıcı bir hızda kendilerini ileriye doğru itebiliyorlar.

Videoda son olarak Sunwing’ler ise güneş panelleri olarak işlev gören kanat zarlarına sahip olan uçan makineler olarak karşımıza çıkıyor. Kim bilir, belki de oyunda Aloy’un bu makineleri hack’leyerek Forbidden West’in semalarında süzüldüğünü görebiliriz.