Anasayfa Haber Her Şeyi Şarj Edebilen Cihaz: PWRBOARD

Her Şeyi Şarj Edebilen Cihaz: PWRBOARD

PWRBOARD

Bir startup projesiyle ortaya çıkan PWRBOARD, kameralardan akıllı telefonlara, pillerden kablosuz şarj destekleyen cihazlara kadar birçok ürünü tek bir cihaz ile şarj etmenize olanak tanıyor.

Özellikle bir yere seyahat edenler veya medya kuruluşunda çalışanlar, her zaman birden fazla cihazı şarj etmek zorunda kalıyor. Bu cihazlar arasında kişisel cihazlarımız ve kameralarımız da en önemlileri. Ancak hepsi için birden fazla şarj cihazı taşımak ve priz sayısının yetersizliği gibi dezavantajlı noktaları mevcut.

PWRBOARD şarj aleti

Şirket tam da bu sorunu çözmek için modüler bir ürün oluşturmuş. PWRBOARD, şarj edeceğiniz cihazlara göre düzenleyebileceğiniz tak-çıkar bir yapıdan oluşuyor: taban ve modüller.

Geliştirici firma, PWRBOARD’u bir bilgisayar anakartı gibi tanımlıyor. Kullanılan yüksek verimli güç kaynağı, güç iletme birimlerinde düzenlenen akımı modüllere iletiliyor. İletilen akım, şarj edilecek cihaza göre optimize edildiğinden, ek bir ayar istemeden doğrudan kullanılmak için tasarlanmış.

PWRBOARD şarj cihazı

Peki hangi ürünleri destekliyor? PWRBOARD, şirketin yayınladığı basın bültenine göre şimdiden 150’den fazla el kamerası, aksiyon kamerası ve drone (Canon, Nikon, Sony, DJI ve GoPro gibi) için destek sunuyor. Bu ürünleri şarj etmek isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarına göre seçebileceği 30 adet modül bulunmakta. Ayrıca şirket açık kaynak desteği sunarak herkesin modül geliştirmesine olanak tanıyacak.

Son olarak ürünün CES 2022’de detaylı olarak tanıtılmasını ve yakın zamanda da piyasaya çıkacağını söyleyelim.