Anasayfa Haber Samsung Galaxy S22 Serisi, Cam Gövdeyle Gelebilir

Samsung Galaxy S22 Serisi, Cam Gövdeyle Gelebilir

GalaxyS22Serisi

Samsung, Galaxy Note 20 ve Galaxy S21 akıllı telefonlarını plastik bir gövde ile gönderme kararı almıştı. Bu karar, kullanıcılar tarafından pek de hoş karşılanmadı. Kullanıcılar, bir amiral gemisi akıllı telefon satın aldıkları için, plastik bir gövdeli telefonun bu standartlara pek uymadığını düşünüyordu. Samsung, bu tepkilerin de etkisiyle, yaklaşmakta olan akıllı telefon serisi Galaxy S22 için gövdede kullanılacak malzeme konusunda değişikliğe gidiyor olabilir. Ortaya çıkan bir rapor, şirketin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarında cam gövde tasarımına geri döndüğünü gösteriyor.

Güvenilir sızıntıları ile tanınan Ice Universe, Samsung’un yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S22 portföyünde yer alan üç modelin de tamamen cam bir gövdeye sahip olacağını duyurdu. Bu yenilik, geçmişteki karardan hoşnutsuz olan bazı Samsung hayranlarının geri kazanılmasına yardımcı olabilir. Akıllı telefonun tasarım görselleri, geçmiş sızıntılarda ortaya çıkmıştı. Bu görsellerde yer alan akıllı telefonun gövdesinin cam kullanılarak üretilip üretilmeyeceği ise merak konusu.

Samsung Galaxy S22

Bununla birlikte, Galaxy S22 Ultra’nın kamera özellikleri ve arka kamera kurulumu tasarımının geçtiğimiz günlerde ortaya çıktığını belirtelim. Burada yer alan görüntüler, akıllı telefonun arka bölümünde yer alan kamera kurulumunun bir çıkıntı oluşturacağını göstermekte. Bu durum, kullanıcıları bir kılıf kullanmaya teşvik edebilir. Böyle bir durumda, gövde üretiminde kullanılan malzeme değişikliği pek fazla anlam ifade etmiyor gibi görünüyor.

Son olarak, Samsung Galaxy S22 serisinin 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini belirtelim.