Anasayfa Haber Vivo Watch 2 Piyasaya Sürüldü

Vivo Watch 2 Piyasaya Sürüldü

Vivo, S12 ve S12 Pro akıllı telefonlarıyla birlikte yeni akıllı saati Vivo Watch 2 akıllı saatini piyasaya sürdü. Akıllı saat, Eylül 2020’de piyasaya sürülen Vivo Watch akıllı saatinin halefi olma özelliğini taşıyor. Vivo Watch 2, önceki modele göre önemli yükseltmelere sahip. Akıllı saat bir OLED ekran, 5ATM su geçirmezlik, e-SIM desteği, acil durum bildirme özelliği ve daha fazlasını içeriyor. Ayrıca, selefinden farklı olarak Watch 2, yalnızca 46mm boyutunda tek boyutta satışa sunulmuş durumda.

Yeni akıllı saat 60Hz yenileme hızı sunan 1,43 inç OLED ekran ile geliyor. OLED ekran, 46mm dairesel bir kadranın üzerinde yer alıyor. Akıllı saat, çerçevesiz bir tasarım ile kullanıcılara sunulmuş. Saatin sağ tarafında iki adet fiziksel buton yer alıyor. Akıllı saat ayrıca, 316L paslanmaz çelik gövde ile donatılmış. Şirket, tüketicilerin saatin silikon kayışlarını değiştirmesine de izin veriyor.

Vivo Watch 2

Akıllı saatte, herhangi bir akıllı telefonla eşleşme durumu olmasa bile itfaiyeye, polise veya hastaneye uyarı gönderen bir SOS acil durum modu bulunuyor. Vivo Watch 2, e-SIM kapalıyken 14 güne ve e-SIM açıkken 7 güne kadar dayanan pil kapasitesi sunuyor. Akıllı saatte yer alan e-SIM özelliği, kullanıcıların akıllı telefonlarını bağlamadan SMS ve arama gönderip almasına olanak tanıyan bir özellik olarak dikkat çekiyor. Akıllı saat ayrıca, müzik depolamak için 2GB dahili depolama ile birlikte gelecek.

Vivo Watch 2, koşma, yüzme, yürüme, bisiklete binme ve daha fazlasını içeren 47 adet spor moduna sahip olacak. Akıllı saat ayrıca, açık hava etkinlikleri için yerleşik bir GPS’e de sahip. Saat, SpO2, kalp atış hızı, stres ölçer ve uyku takip sensörlerini de barındırıyor. Son olarak akıllı saatte, akıllı takvim, akıllı seyahat hizmeti, Jovi sesli yardımıcısı ve akıllı ev kontrolü gibi özelliklerin bulunduğunu da belirtelim.