Anasayfa Haber Redmi Note 11 Pro+, ABD FCC Listesinde Görüldü

Redmi Note 11 Pro+, ABD FCC Listesinde Görüldü

Redmi Note 11 Pro+, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) veri tabanında görüldüğü için akıllı telefonun küresel lansmanı yakın görünüyor. FCC listesi, yaklaşmakta olan Redmi akıllı telefon hakkında pek ayrıntılı bilgiler sunmasa da küresel lansmanın mevcut olacağını doğrulaması bakımından dikkat çekiyor. Akıllı telefon, Ekim ayı sonlarında Çin’de piyasaya sürülmüştü. Akıllı telefonun ayrıca, Hindistan’da Xiaomi 11i HyperCharge olarak piyasaya sürüldüğü de belirtilmekte. Redmi Note 11 Pro+, MediaTek Dimensity 920 SoC tarafından destekleniyor.

Akıllı telefon için FCC listesi, telefonun 5G bağlantısına sahip olacağını ve 20191116UG model numarasına sahip olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonla ilgili bilgiyi barındıran FCC listesi, ilk olarak MySmartPrice tarafından tespit edilmiş. Akıllı telefon, Hindistan’da 6 Ocak tarihinde kullanıma sunulacak. Telefonun, 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da belirtiliyor.

Redmi Note 11 Pro+

Akıllı telefon, 120Hz yenileme hızı ile 360Hz dokunmatik örnekleme hızına ve selfie kamerası için delikli bir tasarıma sahip 6.67 inç AMOLED ekranı barındırıyor. Ayrıca 8GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar yerleşik depolama ile eşleştirilmiş bir MediaTek Dimensity 920 SoC’ye sahip olacak. Akıllı telefonun arka bölümünde ise 108 megapiksel birincil sensör ile üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Dolby Atmos ve Hi-Res ses desteği ile simetrik JBL stereo hoparlör kurulumuna sahip akıllı telefonun bağlantı seçenekleri arasında 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, NFC, GPS, Bluetooth v5.2, USB Type-C bağlantı noktası, 3,5mm kulaklık jakı ve daha fazlasını yer alıyor.

Son olarak Redmi Note 11 Pro+ akıllı telefonun küresel lansman tarihi ile ilgili henüz bir bilgi bulunmadığını belirtelim.