Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE, Kutu Açılış Videosu ile Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE, Kutu Açılış Videosu ile Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE renk seçenekleri

Samsung Galaxy S21 FE, tüm zamanların en çok bilgi sızdırılan akıllı telefonlarından biri olma unvanını taşıyor olabilir. Akıllı telefon ile ilgili resmi bilgilendirmelerin henüz mevcut olmadığını en başta belirtelim. Ancak telefon ile ilgili bilmemiz gereken hemen her şeyi çoktan öğrenmiş durumdayız. Akıllı telefonun görüntüleri ve özellikleri ortaya çıkmış durumda. Hatta telefonun lansmanının iptal edildiği ve daha sonra tekrardan lansmanın gerçekleştirileceği gibi haberler de bu süreç içerisinde mevcut olmuştu. Bugün ise akıllı telefonun ilk kez gerçek hayatta uygulamalı olarak kullanıldığı bir video ortaya çıktı.

Max Jumbor tarafından paylaşılan Instagram Reels videosu, Galaxy S21 FE’nin gerçek hayattaki ilk görüntülerini bizlere sunuyor. Buna göre akıllı telefon, Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus ile aynı üçlü kamera sistemine sahip gibi görünüyor. Video ayrıca, akıllı telefonda Exynos 2100 yonga setinin bulunduğunu da ortaya koyuyor. Akıllı telefon, 6.4 inç OLED ekran boyutu ile Samsung Galaxy S21 ile neredeyse aynı görünüyor. Akıllı telefonun, Ocak ayı başlarında piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Geçmişteki söylentiler, telefonun lansmanının 11 Ocak’ta gerçekleşeceğini belirtse de Jon Prosser’a göre ilgili Galaxy Unpacked etkinliği 4 Ocak gibi erken bir tarihte de gerçekleştirilebilir.

Sızan videolar yalnızca bundan ibaret değil. Aynı şekilde sızdırılmış bir uygulamalı video, yayınlayan tarafından özel olarak değiştirilmeden önce kısa bir süre YouTube üzerinden kullanıcılara sunuldu. Video, telefonun daha fazla açıdan görüntüsünü içeriyordu ve bir kutu açılım videosu olma özelliğini taşıyordu. Buna göre, kutu içerisinde bir şarj cihazının olmadığını görüyoruz. Ayrıca video, telefonun Android 12 tabanlı One UI 4.0 ile kutudan çıktığını da doğrulamış durumda.

Son olarak Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonun fiyatlandırma detaylarına buradan ulaşabileceğinizi de belirtelim.