Anasayfa Haber Yeni 27 İnç iMac Çeşitli Renk Seçenekleri İle Gelebilir

Yeni 27 İnç iMac Çeşitli Renk Seçenekleri İle Gelebilir

Yeni 27 İnç iMac renk

Apple tarafından geliştirilmiş dahili parçalara ve muhtemelen bir mini LED ekrana sahip yeni bir 27 inç iMac modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son haberler ise, yaklaşmakta olan iMac’in mini LED panel yerine geliştirilmiş bir LCD ekrana sahip olacağını vurguluyor. Ayrıca, artık yeni 27 inç iMac modellerinin de çeşitli renk seçenekleriyle gelecek.

27 inç iMac’in Apple’ın bu yılın başlarında Nisan ayında piyasaya sürdüğü 24 inç iMac’e ve Pro Display XDR’ye benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Cihazın 24 inçlik modelden ayrılması için ‘Pro‘ lakabını da içerebileceği düşünülüyor. Ayrıca şirket, 27 inç iMac’i daha koyu tonlarda çoklu renk seçenekleriyle sunabilir.

DigiTimes‘tan yeni bir haber, 27 inç iMac’in çeşitli renk seçenekleriyle sunulacağını öne sürdü. Bu noktada, renk şemasının 24 inç iMac ile aynı olup olmayacağından veya Apple’ın daha fazla renk sunacağından emin değiliz. 24 inç iMac ile sunulan renk seçenekleri, Apple’ın orijinal 1998 iMac G3’ü için sunduğu renk serisine benziyor. Şirket, gelecek 27 inç iMac’te renk sunma konusunda köklerine de geri dönebilir.

Apple’ın 2022 İlkbaharında yeni iMac Pro’yu piyasaya sürmesi bekleniyor. Yaklaşmakta olan iMac, Intel modelinin yerini alacak olsa da yakın zamanda Apple’ın hala Intel çipli yeni Mac’leri piyasaya sürmeyi planladığı ileri sürülmüş durumda.