Anasayfa Haber PlayStation Plus Ocak Ayı Oyunları Sızdırıldı

PlayStation Plus Ocak Ayı Oyunları Sızdırıldı

PlayStation Plus

Her ay olduğu gibi, bu ay da bir sonraki ayın ücretsiz PlayStation Plus oyunları sızdırıldı. “Wario64” adlı kullanıcının Twitter’da paylaştığına ve Dealabs’in doğruladığı bilgilere göre, PlayStation Plus kapsamında Ocak ayı içerisinde verilecek oyunları arasında Persona 5 Strikers, Deep Rock Galactic ve Dirt 5 yer alıyor.

PC ve Xbox One için 2018’de piyasaya sürülen Deep Rock Galactic, Ghost Ship Games tarafından geliştirilmiş olan işbirliğine dayalı bir birinci şahış nişancı oyunudur ve bu oyun, mağaralar ve uzaylı canavar sürülerini içeriyor. Codemasters tarafından geliştirilmiş olan Dirt 5 ise Kasım 2020’de PC ve konsollar için piyasaya sürüldü ve Dirt serisindeki en yeni sürüş simülasyonu olma özelliğini taşıyor.

Bunların yanı sıra sızdırılmış ekran görüntüsü, Persona 5 Strikers’ın sadece PlayStation 4’te, Deep Rock Galactic ve Dirt 5’in ise hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5’te mevcut olacağını gösteriyor. Sony, henüz PlayStation Plus’ın ocak ayı oyunlarını duyurmadı, ancak birkaç gün içerisinde duyurması bekleniyor.

Bununla birlikte PlayStation Plus abonelerine aralık ayında ise Godfall Challenger Edition, Mortal Shell ve Lego DC Super Villains oyunları verilmişti. PlayStation Plus abonelerinin 4 Ocak Salı gününe kadar bu oyunları kütüphanelerine ekleyebileceklerini de hatırlatalım.