Anasayfa Haber Intel, CES 2022’ye Canlı Yayınlarla Katılacak

Intel, CES 2022’ye Canlı Yayınlarla Katılacak

5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2022 fuarının katılımcı kaybetmeye başladığından söz etmiştik. Intel ise CES 2022’deki varlığını büyük ölçüde azaltırken bazı stantlarını kapatmaya ve fuardaki personel sayısını en aza indirmeye karar verdi. Dijital faaliyetlere yönelen teknoloji devi şunları söylüyor:

Çalışanlarımızın, ortaklarımızın ve müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği her zaman en yüksek önceliğe sahiptir. Sağlık yetkililerine danıştıktan sonra ve Intel’in güvenlik politikasının ruhuna uygun olarak, CES planlarımız dijital bir önceliğe geçecek. Tüm CES içeriğimizi ve deneyimlerimizi Intel Newsroom aracılığıyla sanal olarak sunarken, sizi bize katılmaya davet ediyoruz.

Intel, 4 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan sunumun yanı sıra yönetici Gregory Bryant ve MobileEye’ın kurucusu Amnon Shashua ile bir basın toplantısı düzenlemeyi planlıyordu. Ancak görünüşe bakılırsa birçok katılımcı canlı yayınları tercih etmek zorunda kalacak.

Mavi takım, genellikle CES’te büyük bir varlık gösteriyor ve çiplerini kullanan diğer birçok üretici ortağını destekliyor. Bu yıl ise Las Vegas Kongre Merkezi’nden bir stand alanı kiralamadılar. Şirket, değişikliğin Tüketici Teknolojileri Birliği’nin (CTA) yönergelerinden kaynaklanmadığını, ancak COVID-19’un Omicron varyantının bu konuda etkili olduğunu söyledi.

Teknoloji devi bu kararıyla birlikte Amazon, T-Mobile, Lenovo, AT&T, Waymo, Facebook ana şirketi Meta ve diğer teknoloji şirketlerinin arasına katılmış oldu. Mavi takım sunumlarını iptal etmiş değil, ancak etkinlikte olan varlığını önemli ölçüde azaltmış görünüyor.

Ancak yine de şirketin tüm teknolojik gelişmelerini canlı yayınlarla olsa bile tüm dünyayla paylaşacağını belirtelim.