Anasayfa Haber RSA Konferansı Haziran Ayına Ertelendi

RSA Konferansı Haziran Ayına Ertelendi

rsa konferansı

En büyük siber güvenlik etkinliklerinden biri olan RSA konferansının geçtiğimiz Çarşamba günü organizatörler tarafından yapılan açıklamayla Haziran’a kadar ertelendiği duyuruldu.

Katılımcılara gönderilen bir e-postada son zamanlarda tekrardan dünyada artış göstermeye başlayan COVID-19 vakaları nedeniyle etkinliğin düzenlenmesinin yakın vadede zor olduğunun altı çizildi. 7 Şubat 2022’de yapılması planlanan RSA etkinliğine sektörden on binlerce siber güvenlik uzmanının katılması bekleniyordu.

Yapılan açıklamada Şubat ayında toplanamamanın verdiği üzüntü içinde olduklarını ancak artan COVID-19 vakaları nedeniyle topluluğun can güvenliğini korumak için atılması gereken en sorumlu adımlardan birinin bu olduğuna inandıkları belirtildi.

6-9 Haziran 2022’de yüz yüze yapılacak olan RSA etkinliği hakkında organizatörler tarafından kayıtlı katılımcılar, sponsorlar ve konuşmacılarla iletişime geçileceği de belirtildi. Yeni yıldaki konferans için alınan önlemlerin başında katılımcıların COVID-19 aşısını olması ve iç mekanda maske kullanılmasının zorunlu olması geçiyor.