Anasayfa Haber Hideo Kojima, 2022 Planlarını Paylaştı

Hideo Kojima, 2022 Planlarını Paylaştı

Hideo Kojima

2022 için bazı planlarını paylaşan ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, bu yıl içerisinde radikal bir proje denemeyi ve video ekibine daha fazla yatırım yapmayı planladığını ifade etti. Kojima, aynı zamanda bir tür radyo projesi gibi yeni bir şeyin peşinden gidebileceğini de söyledi.

Kojima’nın tweet’inde bahsetmiş olduğu “video ekibi”, Kojima Productions’ın 2021 yılı içerisinde açtığı film ve televizyon birimiyle ilgili olabilir. Los Angeles merkezli bu ekip, televizyon, müzik ve film alanlarında yaratıcı ve yetenekli profesyonellerle çalışmayı hedefliyor.

Tüm bunları yakın zamanda Twitter üzerinden paylaşan Hideo Kojima, 2021’in çok zor bir yıl olduğunu, ancak pandemiden kaynaklanan zorluklara rağmen, Kojima Productions ekibinin, PlayStation 5 için Death Stranding Director’s Cut’ı çıkarmayı başardığını belirtti. Bunlara ek olarak Kojima, ekibinin 2021 yılını yeni projelerle ilgili ciddi bir şekilde hazırlık ve deneyler yaparak geçirdiğini de aktardı.

Kojima Productions’ın hangi yeni oyun projeleri üzerinde çalıştığı hala bilinmiyor. Bununla birlikte Kojima’nın Microsoft ile yeni bir Xbox özel oyunu üzerinde çalıştığına dair birtakım söylentiler mevcut. Ancak bu söylenti, henüz doğrulanmış değil. Bunların yanı sıra kasım ayının sonunda Kojima’nın paylaştığı bir tweet, kendisinin yeni oyun projesinde Norman Reedus’un rol alabileceği söylentilerinin ortaya çıkmasına neden olmuştu.