Anasayfa CES CES 2022 JBL, CES 2022 Etkinliğinde Yeni Ürünlerini Tanıttı

JBL, CES 2022 Etkinliğinde Yeni Ürünlerini Tanıttı

JBL

JBL’in popüler taşınabilir Bluetooth hoparlör serisi ve kablosuz oyun kulaklığı serisi, CES 2022′de gerçekleştirilen yeni lansmanlarla genişletildi. Samsung’un sahip olduğu marka tarafından piyasaya sunulan JBL Pulse 5 ve JBL BoomBox 3, Bluetooth v5.3 bağlantısı ve aynı anda iki akıllı telefon veya tablet ile kablosuz eşleştirme özelliğini sunuyor. Yeni JBL Pulse 5, şirketin 360 derecelik sesini LED ışık gösterisiyle eşleştirmekte. JBL BoomBox 3 ise üç yönlü akustik hoparlör tasarımına sahip ve 24 saate kadar çalma süresi desteğini kullanıcılara sunuyor.

JBL ayrıca, PartyBox hoparlör serisini yeni JBL PartyBox Encore ile genişletti. Taşınabilir hoparlörün, 100W ses çıkışı sağladığı ve IPX4 dereceli su sızıntısına karşı dayanıklı bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor. JBL bunun yanı sıra, şirketin ilk gerçek kablosuz oyun kulaklığı JBL Quantum TWS ve iki kulak üstü kulaklığı olan JBL Quantum 810 ve JBL Quantum 610 ile Quantum serisine de yeni eklemeler yaptığını duyurdu. Bu yeni ürünlere, şirketin ilk USB mikrofonu olan JBL Quantum Stream de eklenmiş durumda. Üç Quantum kulaklığının tümü, RGB renklerini ve daha fazlasını özelleştirmek için JBL’in QuantumEngine PC yazılımını kullanıyor.

JBL Pulse 5

Şirketin tanıttığı ürünlerden biri olan JBL Pulse 5, 249€’luk fiyat etiketine sahip. Bir diğer ürün olan JBL BoomBox 3 ise 549€ fiyat etiketi ile piyasaya sürülüyor. JBL PartyBox Encore ürününün fiyatı ise 349€ olarak belirlenmiş. Yukarıda bahsi geçen Quantum serisine yapılan tüm eklemeler; mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ile satın alınabilecek.

Son olarak kullanıcıların, Google Play ve Apple App Store’da bulunan JBL Portable uygulaması aracılığıyla, kulaklıkların renklerini ve efektlerini seçebileceklerini belirtelim.