Anasayfa CES CES 2022 3D Animasyonları Dışarı Yansıtan Kasa: Solo Hologram PC Case

3D Animasyonları Dışarı Yansıtan Kasa: Solo Hologram PC Case

Oyun bilgisayarına güzel bir görünüm kazandırmak isteyen meraklıların pek çok seçeneği var: bol RGB aydınlatma, özel soğutma tasarımları ve hatta RAM üzerine takılan LCD ekranlar. Ancak PC dünyasında bunu muhtemelen ilk kez görüyorsunuz: Hareketli hologramları dışarı yansıtan bir PC kasası.

Showcase PC’nin “Solo” ve “Dual” Hologram PC kasaları, kasanın yan bölmesinden dışarı taşan bir holograma sahip. Ayrıca Dual modelinde ikinci hologram üst tarafta yer alıyor. Hologramlar, kanatlarındaki 224 LED ile birlikte insan gözünü kandıracak kadar hızlı dönen 3D hologram fanları tarafından oluşturuluyor.

Solo Hologram Case ve Dual Hologram Case ilk olarak CES 2022 standında sergilendi. Sıra dışı çözümle birlikte kasada istediğiniz animasyonları görüntüleyebiliyorsunuz. Öte yandan hologramların oldukça parlak göründüğü ve çok az titremeye yaşandığı söyleniyor.

3D LED fan, animasyonları tutmak için 8 GB dahili depolama alanına ve bunları değiştirmek için kullanılan bir uzaktan kumandaya sahip. Ancak şirket yetkilileri Wi-Fi üzerinden kontrolün gelecekte mümkün olabileceğini bildirdi.

Haziran 2022’de çıkacak olan Solo Hologram PC Case, 299 dolarlık fiyatıyla resmi web sitesinde ön siparişe açıldı. Dual modeli ise Aralık 2022 için planlanıyor ve 449 dolarlık ön sipariş fiyatı mevcut.