Anasayfa Haber Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6 Tasarımları Ortaya Çıktı

Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6 Tasarımları Ortaya Çıktı

Asus Zenfone 9

Asus, 2021 yılında Zenfone 8 ve ROG 5 Phone serisi ile oldukça sağlam bir telefon serisine sahipti. Zenfone 8, birkaç kompakt Android amiral gemisinden biriydi. ROG Phone 5 ve beş farklı model ise en iyi oyun telefonları arasında anılıyordu. Şimdi ise bu iki telefon serisinin devamına dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

GSM Arena’nın haberine göre, Zenfone 8 serisinin Android 12 güncellemesinden gelen yeni bir sızıntı, Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6’nın tasarımlarının ortaya çıkmasını sağladı. Zenfone 8’den gelen ilk görüntü, cihazın arkasına yeni bir çift dokunma hareketini detaylandıran gizli bir ayarlar menüsünü ve Asus Zenfone 9 olduğu tahmin edilen telefonun çizimini gösteriyor.

Asus Zenfone 9

Akıllı telefonun arkasındaki iki kamera modülünün altında yer alan metin, bunlardan birinin OIS’li 50 MP’lik bir ana kamera, diğerinin ise 12 MP’lik ultra geniş açılı bir kamera olduğunu belirtiyor. Kamera metninin altında ise Zenfone 8’in halefi olduğu fikrini güçlendiren bir 09 numarasına yer verilmiş.

İkinci görüntü ise iddialara göre ROG Phone 6’nın bir çizimini gösteriyor. Cihaz, daha büyük kamera bölümü ve daha büyük arka ekranı ile Zenfone 5 serisinden biraz farklı bir görünüme sahip. ROG Phone 6, geçen yılki modelde olduğu gibi üçlü kamera donanımına sahip olacak. Ancak bu cihazda kullanılan kamera sensörleri hakkında detaylı bilgi henüz yok.

Asus Zenfone 9

Bununla birlikte LED flaş, bu sefer kameraların hemen yanına yerleştirilmiş gibi görünüyor. Ayrıca ROG Phone 6’nın yonga seti olarak Snapdragon 8 Gen 1‘e sahip olacağından neredeyse tamamen eminiz.