Anasayfa Haber Dying Light 2’nin Yetenek Ağacını Gösteren Bir Video Paylaşıldı

Dying Light 2’nin Yetenek Ağacını Gösteren Bir Video Paylaşıldı

Dying Light 2

Önümüzdeki ay çıkış yapacak olan Dying Light 2 oyunundaki ana karakterimiz Aiden’ın sahip olacağı yetenek ağacı yeni bir tanıtım videosunda gösterildi. Bu yeni video, son derece basit ve anlaşılır görünen yetenek ağacına hızlı bir bakış atmamıza imkan tanıyor.

Videoda gördüğümüze göre, Dying Light 2 oyununda iki farklı yetenek ağacı olacak. Bu yetenek ağaçlarından biri dövüş yeteneklerine, diğeri ise parkur yeteneklerine ayrılmış. Videoda gösterilen dövüş yetenekleri; blok hücumu, mükemmel savuşturma ve yer darbesi idi.

Blok hücumu, blok yaparken önünüzdeki bir düşmana saldırarak onu yere yapıştırmanızı sağlıyor. Mükemmel savuşturma, düşmanları sersemletmek ve onları kısa bir süre savunmasız bırakmak için iyi zamanlanmış bir savuşturma yapmanıza imkan tanıyor. Yer darbesi, yüksek bir yerden zıpladığınızda yere sert bir darbe indirerek aynı anda birden fazla düşmana hasar vermenizi sağlıyor.

Parkur yetenek ağacı tarafında ise herhangi bir engeli kullanarak daha uzağa zıplamanızı sağlayan uzak zıplama, düşmanlara ve engellere vurup geçmenize izin veren sert vuruş ve yatay yüzeylerde koşmanızı sağlayan Tic Tac özelliğine bu videoda yer verildi.

Bu arada 4 Şubat’ta çıkış yapacak olan oyunun istediği sistem gereksinimlerine buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.