Anasayfa Haber Hogwarts Legacy, Şubat Ayındaki State of Play’de Gösterilebilir

Hogwarts Legacy, Şubat Ayındaki State of Play’de Gösterilebilir

Hogwarts Legacy

Call of Duty ve Battlefield serilerine dair paylaştığı sızıntı bilgilerle tanınan Tom Henderson’a göre, bir sonraki büyük PlayStation etkinliği önümüzdeki ay gerçekleşebilir. Henderson 9 Ocak’ta attığı bir tweet’te, “Şu anki söylenti, bu ayın medya etkinliklerine ve geçmiş PlayStation tarihlerine dayanarak bir sonraki Sony etkinliğinin şubat ayında olabileceği yönünde. Muhtemelen State of Play olacak, ancak bence büyük bir etkinlik olma potansiyeline sahip.” dedi.

GamesRadar’ın haberine göre, Henderson’ın tweet’inde belirttiği “geçmiş PlayStation tarihleri” ifadesi, muhtemelen Şubat 2021’de gerçekleşen ve Sony’nin Sifu ve Final Fantasy 7 Remake: Intergrade gibi oyunları tanıttığı ve Deathloop ve Returnal için fragmanlar gösterdiği State of Play etkinliğine atıfta bulunuyor. Şubat 2020’de ise herhangi bir State of Play etkinliği gerçekleşmemişti.

Henderson’ın olası State of Play etkinliğinin büyük olabileceğini düşünmesinin sebebi ise önemli oyunların bu etkinlikte gösterilebilecek olma ihtimaline dayanıyor. Zira Henderson, Harry Potter hayranlarının merakla bekledikleri Hogwarts Legacy oyununun bu olası etkinlikte gösterilebileceğini ima etti. Bununla birlikte God of War Ragnarok da bu yıl çıkacağı için bu etkinlikte gösterilecek oyunlardan biri olabilir.

Tabii ki Henderson’ın bu açıklamaları, yalnızca bir iddiadan ibaret. Ancak daha önce pek çok doğru sızıntı bilgi paylaştığını göz önünde bulunduracak olursak, bu söylediklerinin gerçekleşme ihtimalinin hiç de düşük olmadığını söyleyebiliriz. Zaten Sony Şubat ayında bir State of Play etkinliği düzenlemeyi planlıyorsa, önümüzdeki haftalarda bununla ilgili mutlaka bir duyuru yapacaktır.