Anasayfa Haber God of War Destekli AMD Adrenalin 22.1.1 Sürücüsü Çıktı

God of War Destekli AMD Adrenalin 22.1.1 Sürücüsü Çıktı

AMD Radeon Adrenalin 19.6.1 Sürücüleri

AMD, NVIDIA Game Ready 511.17 sürücüsünün yayınlanmasının hemen ardından yılın ilk Radeon Software Adrenalin yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Sürüm 22.1.1, “Monster Hunter Rise” ve “God of War” için optimizasyonlar ve performans artışlarıyla beraber geliyor.

Güncel sürümle birlikte God of War 4K Ultra ayarlarda çeşitli RX 6000 serisi ekran kartlarında testler yapıldı ve %7’ye varan performans artışları sağlandı. Kırmızılılar ayrıca dört farklı sorunu çözmüş.

İlk olarak, birden fazla yüksek çözünürlüklü monitöre sahip sistemlerde bellek saatinin boş görünmesine neden olan bir hata giderilmiş görünüyor. Ayrıca Radeon sürücü güncellemesinin ardından Power Tuning profillerinin doğru yüklenmemesine neden olan bir problem de giderildi.

Adrenalin 22.1.1 sürücüsünün WHQL imzalı olmadığını not olarak düşelim. AMD’nin yeni sürücüsünü indirmek için resmi web sayfasını ziyaret edebilir veya Radeon Software yazılımını kullanarak güncelleme yapabilirsiniz.

Destek

  • Monster Hunter Rise
  • God of War

Çözülen Sorunlar

  • Yüksek ekran bant genişliğine ve dikey aralıklardaki farklılıklara sahip birden çok monitör sisteme bağlandığında, kullanıcıların bellek saat değerlerini boş görmesine neden olan bir sorun giderildi.
  • En son Radeon sürücüsüne yükselttikten sonra bir kullanıcı önceden kaydedilmiş bir ayar profilini içe aktardığında, kaydedilmiş Power Tuning ayar profillerinin doğru yüklenmediği bir sorun çözüldü.
  • Halo Infinite oynarken görsel bozulmalar yaşanması.
  • Radeon Boost etkinleştirilmiş DirectX 12 kullanan Radeon ekran kartlarında Fortnite oynarken titremeler yaşanması.