Anasayfa Haber Google Duo, Android 12’de Ses Duymama Hatası ile Gündemde

Google Duo, Android 12’de Ses Duymama Hatası ile Gündemde

Google Duo Android 12

Android 12, birkaç aydır Google Pixel akıllı telefonlarda mevcut ve bir dizi üçüncü taraf telefon ve tablet de güncellemeyi aldı. Öte yandan, bazı uygulamalar mobil işletim sisteminde sorun çıkarmaya başladı. Google Duo da Android 12 ile uyumsuzluk gösteren uygulamalardan birisi.

Google, bir topluluk gönderisinde Android 12 cihazlarındaki kullanıcıların, bir Duo aramasını cevaplarken bazen ses duymadıklarını keşfettiklerini ve bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Google’ın kendi destek forumları da dahil olmak üzere, hata hakkında bir miktar kullanıcı şikayeti var ancak hiçbiri yaygın değil. Bunun nedeni büyük olasılıkla Android 12’nin kullanıma sunulmasının hala erken aşamalarında olması ve sorunun Duo kullanan herkes için geçerli olmaması. Örneğin yalnızca giden aramalar yaparsanız, sorunu fark etmemiş olabilirsiniz.

Duo‘nun son birkaç ay içinde bir dizi yeni özellik ve düzeltme kazandığını da hatırlatalım. Google Duo kullanıcı arayüzünün yenilenmesi de bunlardan birisi olmuştu.