Anasayfa Haber Horizon Forbidden West PS4 Versiyonu Sızdırıldı

Horizon Forbidden West PS4 Versiyonu Sızdırıldı

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West oyunu, çıkış tarihine yaklaşık olarak bir ay kala bütünüyle sızdırılmış gibi görünüyor. Oyunun PS4 versiyonu olduğu anlaşılan görseller dün sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Tüm bu görüntülere Sony tarafından telif hakkı ihtarı verildi. Video Games Chronicle, oyunun sızdırılan versiyonunun meşru olduğunu ve birkaç sanat ögesi haricinde oyunun final hali için planlanan tüm temel içeriği içerdiğini bildirdi.

Uyarı: Haberin bundan sonrası Horizon Forbidden West hakkında hafif spoiler içermektedir.

GamesRadar’ın haberine göre, şu anda sosyal medyada oyuna ait iki farklı görüntü dolaşıyor. İlk görüntüde, Aloy ve Horizon Zero Dawn’dan tanıdığımız Varl’ın uzun otların arasında saklandığını ve Varl Aloy’a “Onunla nasıl başa çıkabiliriz?” diye sorduğunu görüyoruz. İkinci görüntüde ise Aloy’un uzaktaki bir makineye baktığını ve Varl’ın “Anlaşıldı.” dediği görülüyor. “Yıldızlara Ulaş” isimli bu görevin metninde oyuncuya makineyi taraması ve bazı antik kalıntılara bir giriş bulması söyleniyor.

Bu nispeten basit talimat, bu görüntülerin oyunun erken bir aşamasından alındığına işaret etmekte. Bununla birlikte oyunun sızdırılan sürümü henüz dosya paylaşım sitelerine ulaşmamış gibi görünse de bunun olması da yakındır. Bu nedenle önümüzdeki günlerde oyunla ilgili daha fazla görüntünün ve videonun ortaya çıkması yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

Bu durum, Sony’nin başına ilk kez gelmiyor. 2020 yılında çıkış yapan The Last of Us Part 2’nin piyasaya sürülmesinden birkaç ay önce oyunun tüm senaryosu ve oyunun erken aşamasından alınan görüntüler sızdırılmıştı.