Anasayfa Haber Kamerasız ve GPS’siz Gizlilik Odaklı Telefon: Benco V80s

Kamerasız ve GPS’siz Gizlilik Odaklı Telefon: Benco V80s

Benco V80s

12 Ocak’ta çok sıra dışı bir Android akıllı telefon olan Benco V80s piyasaya sürüldü. Bu yeni akıllı telefon, kullanıcılara mahremiyet odaklı bir telefon sunma amacıyla, herhangi bir kamera ve GPS alıcısı barındırmıyor. Ancak garip bir şekilde telefonda herhangi bir kamera olmamasına rağmen, ekranının üst kısmında (bazı akıllı telefonlarda ön kameraya ayrılan) bir su damlası çentiği bulunuyor.

GSM Arena’nın haberine göre, 6.5 inç boyutunda bir IPS LCD ekrana sahip olan Benco V80s, Unisoc SC9863A yonga seti ve 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geliyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 4G ve çift bantlı Wi-Fi desteği bulunuyor. Akıllı telefonun arka kısmında bir parmak izi tarayıcısı ve alt kısmında ise hoparlör için bir oyuk yer alıyor.

Android 11 işletim sistemi barındıran Benco V80s, 32 veya 64 GB depolama alanı ve 3 veya 4 GB RAM seçenekleriyle gelecek. Ayrıca akıllı telefonda, depolama alanını genişletmek isteyenler için bir micro SD kart yuvası da yer alıyor.

Son olarak akıllı telefonun gümüş ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacağını da belirtelim. Ancak henüz akıllı telefonun satış fiyatı ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi yok.