Anasayfa Haber Kirby and the Forgotten Land Duyuruldu

Kirby and the Forgotten Land Duyuruldu

Kirby and the Forgotten Land

Sevimli ve güçlü kahraman Kirby geri dönüyor. Nintendo’nun önemli markalarından biri olan Kirby’nin yeni oyunu Kirby and the Forgotten Land 25 Mart’ta piyasaya sürülecek.

Oyunun genel hikaye konsepti ise şu şekilde:

“Kirby bilinmeyen bir diyara gittiğinde Waddle Dess’in Beast pack tarafından kaçırıldığını keşfeder ve bu iş için biçilmiş kaftan olan kahramanımız içine çekebilme özelliği ile yola koyulur. Kirby, arkadaşlarını kurtarmak için yeni dünyada tanıştığı meraklı Elfilin ile bir yolculuğa çıkar.”

Beast Pack’in meydan okumasına karşı koymak için Kirby, ikonik kopyalama yeteneğine yenilerini ekliyor. Delme özelliği ile yeraltına tünel kazabilir, düşmana yerden yukarı doğru büyük bir patlamayla saldırabilirsin. Uzaktaki bir düşmanı hedef aldığında Kirby’nin uzaktan ateş etme özelliğini kullanabilirsin,düşmanların yakında yıldızları görebilecekler.

Kirby aynı zamanda çok oyunculu bir macera olduğu için ikinci oyuncu Bandana Waddle Dee olarak oyuna katılabilir. Aynı konsol üzerinden Joy-Con’u paylaşarak oyuna dahil olabiliyor ve mızrağını kullanarak çeşitli saldırılar yapabiliyorsunuz.

Oyunun yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.