Anasayfa Haber Realme 9 Pro Taslak Çizimleri Sızdırıldı

Realme 9 Pro Taslak Çizimleri Sızdırıldı

Realme 9 Pro

Geçtiğimiz günlerde TÜV onayından geçtiği ortaya çıkan Realme 9 Pro’nun şimdi de taslak çizimleri sızdırıldı ve bu sızıntının kaynağı, açık bir şekilde taslak çizimlerin gerçekten telefona ait olduğunu iddia ediyor. Bu taslak çizimlerden anlaşıldığı kadarıyla, Pro modeli 6,43 inç boyutunda bir AMOLED ekrana sahip olacak ve arka tarafında Sony marka özelleştirilmiş bir ana kamera sensörü bulunacak.

Realme 9 Pro, GSM Arena’nın haberinde belirttiği yakın tarihli bir sertifikaya göre 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya, Realme 9 Pro+ ise 65 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca Pro modelinin ise kesin olmamakla birlikte 50 watt gücünde hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği iddia ediliyor.

Bunlara ek olarak Realme 9 Pro’nun 50 MP’lik ana kamera, 2 MP’lik derinlik kamerası ve 2 MP’lik bir makro kamera barındıracağını da belirtelim. Aynı zamanda Realme 9 Pro+’ın 50 MP’lik bir ana kamera ve 16 MP’lik bir ön kameraya sahip olacağını da biliyoruz.

Realme 9 serisindeki akıllı telefonların yonga setlerinden bahsetmemiz gerekirse, Realme 9 Pro’nun Dimensity 810 yonga seti, Realme 9 Pro+ modelinin Dimensity 920 yonga seti ve serideki üçüncü model olan ve özellikleri sızdırılan Realme 9i’nin ise Snapdragon 680 yonga seti ile birlikte gelmesi bekleniyor.