Anasayfa Haber Mobil İçin Avatar: Reckoning Duyuruldu

Mobil İçin Avatar: Reckoning Duyuruldu

Avatar: Reckoning

Disney, Tencent, Lightstorm Entertainment ve Archosaur Games tarafından Avatar: Reckoning adlı yeni bir oyun duyuruldu. MMO nişancı oyunu olarak tanımlanan oyun, bu yıl içinde hem Android hem de iOS platformları için çıkış yapacak.

Avatar: Reckoning, Dragon Raja ve yakında çıkacak olan Noah’s Heart gibi mobil hitleriyle tanınan Çinli stüdyo Archosaur tarafından geliştiriliyor. Avatar: Reckoning’in Unreal Engine 4 tarafından destekleneceğini de belirtelim.

Tencent’in yeni yayıncılık markası Level Infinite tarafından yayınlanacak oyun için paylaşılan açıklama ise şu şekilde:

“Avatar: Reckoning, oyuncuları evlerini savunmak için savaşan yeni Na’vi klanlarıyla tanışacakları, ayın kaynaklarını sömürmek isteyen güçlü BKA birlikleriyle savaşacakları ve muhteşem uzaylı yaratıklarla karşılaşacakları Pandora’nın daha önce hiç görülmemiş bölgelerine taşıyacak. Oyun tek başına veya dinamik çok oyunculu maçlar sunacak. Oyuncular Avatar karakterlerinin seviyesini yükseltecek, güçlü silahlar kuşanacak ve dokunmatik ekranlar için özel olarak tasarlanmış yenilikçi dövüş ile tek oyunculu hikaye misyonları, kooperatif ve oyuncuya karşı oyuncu (PvP) oyun modları ile savaşacaklar.”

2022 Avatar hayranları için oldukça keyifli geçecek gibi gözüküyor. Devam filminin yakında piyasaya sürülmesi ile Ubisoft Massive tarafından PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X, Google Stadia ve Amazon Luna için geliştirilen tek oyunculu açık dünya macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora’nın bu yıl geleceğini belirtelim.