Anasayfa Haber Yeni iPad Pro, MagSafe Özellikli Cam Apple Logosu ile Gelebilir

Yeni iPad Pro, MagSafe Özellikli Cam Apple Logosu ile Gelebilir

iPad Pro MagSafe

Bloomberg’den Mark Gurman ve Debby Wu, geçen yıl Apple’ın kablosuz şarj özellikleri için cam arka yüzeyli yeni bir iPad Pro’yu test ettiğini bildirdi. Bülteninin son sayısında Gurman, yeni iPad Pro’nun 2022’de piyasaya sürülmesini beklediğini de eklemişti. Son iddialar ise, yeni iPad Pro modelinin MagSafe özellikli büyük bir cam Apple logosu ile gelebileceği yönünde.

Apple’ın tamamen cam arka yüzeyden kırılabilirlik endişeleri nedeniyle vazgeçtiği söyleniyor. Apple’ın tasarım planlarına aşina olan kaynaklara atıfta bulunan haberlerde, Apple’ın camdan yapılmış daha büyük bir Apple logosuna sahip iPad Pro prototipleri geliştirdiğini ve bunun da kablosuz şarja izin verecek şekilde olduğunu iddia edilmiş.

Prototiplerden birinin, kazara hasarı önlemek için iPhone’dakinden daha güçlü mıknatıslara sahip MagSafe’e sahip olduğu ve ayrıca iPhone’daki MagSafe’e kıyasla daha hızlı kablosuz şarj hızlarını desteklediği söyleniyor.

Apple’ın birkaç ürünü dahili olarak prototiplediği göz önüne alındığında, cam Apple logolu iPad Pro’nun piyasaya sürüleceğinin garantisi yok ancak söylentiler, bir sonraki iPad Pro’nun kablosuz şarjı etkinleştirmek için bir tür yeni tasarıma sahip olacağı konusunda hemfikir görünüyor.