Anasayfa Haber WhatsApp, Resimler ve Videolar İçin Çizim Araçları Sunacak

WhatsApp, Resimler ve Videolar İçin Çizim Araçları Sunacak

WhatsApp çizim araçları

WhatsApp tarafından resimler ve videolar için bazı yeni çizim araçları üzerinde çalıştığı paylaşılıyor. Platform uzun süredir medya üzerine çizim yapma olanağı sunsa da şu anda kalem boyutunu değiştirmenize olanak tanımıyor. Öte yandan en son WhatsApp beta uygulamasındaki yeni kanıtlar, ek kalem seçenekleri üzerinde çalışıldığını gösteriyor.

WABetainfo’ya göre, WhatsApp yerleşik medya düzenleyiciye iki yeni çizim kalemi ekleyecek. Toplamda kullanılabilecek üç kalemin değişen derecelerde kalınlıkları bulunuyor. Bu da kullanıcıların resimlere ve videolara daha kalın veya daha ince çizgiler çizmesine olanak tanıyacak. Böylece birine resim veya video gönderirken medya düzenleyiciden yeni kalemlere erişebileceksiniz.

Ek olarak, WhatsApp’ın kullanıcıların görüntüleri göndermeden önce bulanıklaştırmasını sağlayacak yeni bir özellik üzerinde de çalıştığı belirtiliyor. Görüntüleri doğrudan görüntü düzenleyiciden bulanıklaştırma özelliği, hassas bilgiler içerebilecek ekran görüntülerini veya görüntüleri paylaşırken kullanışlı olacak.

Bu yeni özelliklerin WhatsApp uygulamasında ne zaman yayınlanacağı belli değil. Her zaman olduğu gibi, büyük olasılıkla herkese ulaşmadan önce ilk olarak WhatsApp beta sürümüne gelecekler.